Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Cacharel parfum

Net als de prêt-à-porter kleding van modehuis Cacharel bruist ook hun parfum van het jeugdige enthousiasme. De geuren zijn energiek, optimistisch en een tikkeltje ondeugend, net als de sierlijke flacon. Deze heeft een licht provocerend design met een heldere strakke lijn of juist vrouwelijke rondingen. Met een Cacharel parfum laat u weten dat u een zelfbewuste vrouw bent, juist omdat u uzelf niet serieus neemt als dat niet hoeft. Bij Parfumcenter vindt u een compleet assortiment met de heerlijkste geuren van dit elegante Franse merk.

Meer informatie
Cacharel

27 artikel(en)

Cacharel parfum Noa

De sprankelende verpakking van Cacharel parfum Noa spreekt boekdelen. De ronde flacon is vormgegeven van zacht-wit matglas waarin u op de bodem een parel ziet liggen. Dit heeft in combinatie met de glazen sierdop een betoverend effect. Ook als geur straalt het Cacharel parfum Noa van de vrouwelijke zachtheid. De aroma’s van perzik, fresia en wierook zweven aan uw neus voorbij als een fluweelzachte deken. Dit is de geur van de vrouw die zelfverzekerd is en zichzelf in al haar veelzijdigheid durft te laten zien. Bij ParfumCenter kunt u een deodorant en bodylotion voordelig mee bestellen.

Cacharel parfum mannen

ParfumCenter heeft een uitgebreid assortiment geuren voor zowel hem als haar. Een Cacharel parfum voor mannen is een ode aan de mannelijkheid. De aroma’s zijn licht sensueel, maar bovenal avontuurlijk opgebouwd. U voelt dat bij dit Cacharel heren parfum een meesterparfumeur aan het werk is geweest. Gérard Goupy heeft het aangedurfd om deze geur te openen met topnoten van nootmuskaat, lavendel en bergamot. Het resultaat is overweldigend. Geen wonder dat ook het merk Lancôme zijn naam aan hem heeft verbonden. Dit Cacharel parfum voor mannen kunt u bij ParfumCenter zowel in 50 als 100 ml flacon bestellen.

Cacharel parfum Amor Amor

Valentijnsdag of niet, een geur die de liefde eert is voor elke dame een geschenk. Cacharel parfum Amor Amor vertelt een liefdesverhaal op twee verschillende manieren. De originele geur is een zachte liefdesdrank, sensueel en met een vleugje frisheid van mandarijn en grapefruit. Heeft Cupido zonder dat u het wist met een pijl uw hart getroffen? Het Cacharel parfum Amor Amor is als een bliksemschicht. U bent overdonderd en loopt op een roze wolk. Amor Amor is met recht liefde in tweevoud! Bij ParfumCenter bestelt u al uw Cacharel parfum voordelig online in de originele verpakking.