Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Yves Saint Laurent Tatouage Couture Velvet Cream Lipstick 205 Rouge Clique 6ml

Yves Saint Laurent Tatouage Couture Velvet Cream Lipstick 205 Rouge Clique 6ml

Normale prijs: € 40,25

Speciale prijs: € 24,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 38%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 6 ml
Make-Up Soort Lippen
Make-Up Type Lipstick
Yves Saint Laurent Tatouage Couture Velvet Cream Lipstick 205 Rouge Clique 6ml

Tatouage Couture Velvet Cream: Perfecte make-up van Yves Saint Laurent

Romige, zachte textuur, sterke kleuren en elegante verpakkingen: Yves Saint Laurent weet de perfecte make-up voor je lippen te creëren. De Tatouage Couture Velvet Cream is gewoon een goed doordacht ding. De verzorgende crèmige lippenstift voor prachtige lippen is verkrijgbaar in twaalf opwindende tinten. De verzorgingsformule van Yves Saint Laurent zorgt niet alleen voor een heerlijk volle kleurtint die perfect op de kleding is afgestemd, maar zorgt ook voor een lange hold. De kleuren stralen 's avonds net zo fris als' s ochtends direct na het aanbrengen! En natuurlijk voelt de huid eronder de hele dag verzorgd en beschermd aan. Met de Tatouage Couture Velvet Cream, de naam zegt het al: deze make-up is fluweelzacht als een crème.

YSL Tatouage Couture; Lipverzorging en make-up zijn een traditie

Lippen worden niet alleen sinds de 20e eeuw in kleur geverfd. Er werden sporen van lipkleur gevonden die ruim 5.000 jaar geleden werden gebruikt. De oudste verwijzingen naar een gekleurd ontwerp van de mond gaan terug tot 3.500 voor Christus. De kleuren hadden toen echter nog een andere betekenis: mannen schilderden hun mond helder voordat ze ten strijde trokken.
Tatouage Couture Velvet Cream van Yves Saint Laurent verzorgt je lippen en geeft je mond een onvergelijkbaar verleidelijke uitdrukking!

Krijg perfect gedefinieerde lippen met de exclusieve applicator van YSL. Gebruik het hoge punt van de tip van de applicator om de lippen te bekleden met Tatouage Couture high-impact kleur, net zoals je zou doen met een potlood. Draai het vervolgens op zijn kant om de romige formule van Tatouage Couture op je lippen te borstelen.
Meer informatie