Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Benefit Brow Zings Pro Palette - Medium Deep

Benefit Brow Zings Pro Palette - Medium Deep

Normale prijs: € 43,83

Speciale prijs: € 36,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 16%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 47.8 gr
Make-Up Soort Ogen
Make-Up Type Wenkbrauw
Benefit Brow Zings Pro Palette - Medium Deep

Compact wenkbrauwpalet om wenkbrauwen te vullen, vorm te geven en te definiëren

Geef je wenkbrauwen de perfecte vorm en definitie met het Brow Zings Pro Palette! Dit slanke, draagbare wenkbrauwpalet bevat 4 langhoudende wenkbrauwpoeders om de wenkbrauwen te vullen en vorm te geven en 3 soorten wax om de wenkbrauwen te modelleren en te definiëren - 2 soorten wax met een hoog pigmentgehalte en 1 heldere transparante wax.
Het bevat een hard wenkbrauwpenseel met twee uiteinden voor het nauwkeurig aanbrengen van wax, een plat, taps toelopend penseel voor het aanbrengen van poeder en een wenkbrauwborsteltje om moeiteloos te blenden.
De kenmerkende tips en trucs van Benefit helpen je bij het creëren van een breed scala aan wenkbrauwlooks, van natuurlijk mooi tot indrukwekkend. Verkrijgbaar in twee flatterende tinten - Light-Medium en Medium-Deep - voor prachtige wenkbrauwen.

• Vormgevende wax met een hoog pigmentgehalte
• Zijdezacht, 12 uur langhoudend poeder
• Hard wenkbrauwpenseel met twee uiteinden
• Plat, taps toelopend wenkbrauwpenseel
• Wenkbrauwborsteltje om te blenden
• Verkrijgbaar in Light-Medium en Medium-Deep

Selecteer een kleur uit het Brow Zings Pro-palet of mix je eigen individuele tint uit twee of meer tinten. Breng nu je wenkbrauwen in de gewenste vorm met de zachte, gepigmenteerde wax en het gebogen penseel. Breng vervolgens het poeder aan met het platte taps toelopende penseel, om kleine openingen op te vullen. Gebruik het wenkbrauwborsteltje om te blenden. Voor een extra eyecatcher lift je je wenkbrauwen optisch door de lichte tint onder je wenkbrauwboog te plaatsen als highlight.

Is dit niet de make up die je zoekt? Bekijk het complete assortiment om de juiste make up te kopen.

Meer informatie