Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Chanel Le Lift Crème Fine 50ml

Chanel Le Lift Crème Fine 50ml

Normale prijs: € 128,95

Speciale prijs: € 109,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 15%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Dagcreme, Antirimpelcreme
Huidtype Alle huidtypes
Chanel Le Lift Crème Fine 50ml

Slimme huidverzorging aangepast aan de unieke behoeften van elke vrouw. Deze rijke, voedende formule bevat het exclusieve bestanddeel 3,5-DA * dat gerichte anti-aging voordelen biedt - voor een zichtbaar steviger, getonificeerde en verfijnd teint.
LE LIFT is een zachte, romige crème geformuleerd om de elasticiteit van de huid te bevorderen. Het strijkt fijne lijntjes en rimpels glad, tonificeert en verfijnt de teint, om de optimale stevigheid van de huid te onthullen. Le Lift Crème voelt licht en comfortabel op de huid aan.
Na 12 jaar onderzoek isoleerden CHANEL wetenschappers een opmerkelijk krachtig extract uit de edulis morning glory plant waarvan bewezen is dat het de productie van de belangrijkste jeugd-eiwitten stimuleert. Onderzoekers creëerden een gepatenteerde verbinding die 50 keer meer geconcentreerd is dan het originele molecuul. LE LIFT gebruikt deze technologie om individuele factoren van veroudering intuïtief te detecteren en op moleculair niveau te behandelen, om de optimale stevigheid van de huid te herstellen.

* Een Chanel-exclusieve vorm van dicaffeoylquinic zuur.
Meer informatie