Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Clarins Nutri-Lumière Renewing Treatment Essence 200ml Gezichtslotion

Clarins Nutri-Lumière  Renewing Treatment Essence 200ml Gezichtslotion

Normale prijs: € 55,45

Speciale prijs: € 39,95

  • In voorraad

  • U bespaart 28%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 200 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Huidtype Alle huidtypes
Clarins Nutri-Lumière Renewing Treatment Essence 200ml Gezichtslotion

De eerste stap in de ochtendverzorging die essentieel is voor een huid die vitaal is.

Clarins Nutri-Lumière Treatment Essence is een herstellende anti-aging lotion die Habiscus Sabdariffa-bloemzuren bevat om te exfoliëren, waardoor de huid wordt voorbereid op de daaropvolgende huidverzorging.
Naarmate we ouder worden nemen de voedingsstoffen in onze huid af, doordat ons micro-nutriëntennetwerk niet zo efficiënt functioneert en de huidbarrièrefunctie verzwakt wat een droge huid kan veroorzaken.
Clarins Laboratories heeft voor Nutri Lumière twee actieve ingrediënten ontwikkeld: biologisch extract van paardenkastanjebloesem en paardenkastanje-escine, het actieve molecuul in de vrucht. Dit verkwikkende duo maximaliseert de penetratie van voedingsstoffen in de huid en zorgt ervoor dat de huid wordt gevoed en stralend wordt, door het micro-nutriëntennetwerk te verbeteren om de belangrijkste voedingsstoffen efficiënter te leveren.

Nutri-Lumière Treatment Essence zachte lotion dringt vakkundig in de huid en bereidt deze voor op de daaropvolgende huidverzorging.

Breng 's ochtends en' s avonds aan op het gezicht en de hals na het reinigen en verwijderen van make-up.

1. Verbeter de textuur van uw huid met Nutri-Lumière Treatment Essence - de eerste stap in de ochtendverzorging die essentieel is voor een huid die vol vitaliteit is
2. Revitaliseer uw huid met Nutri-Lumière Jour - voedt intens en brengt de glans in uw huid terug.
3. Herstel uw huid met Nutri-Lumière Rejuvenating Night Cream - een geruststellende, smeltende nachtcrème die de huid na het ontwaken laat stralen.
Meer informatie