Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Clarins SOS Primer Nr 00 - Universal Light 30ml

Clarins SOS Primer Nr 00 - Universal Light 30ml

Normale prijs: € 35,71

Speciale prijs: € 27,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 22%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 30 ml
Productsoort Make up
Producttype Overig
Clarins SOS Primer Nr 00 - Universal Light 30ml

Drukte in het dagelijks leven, schadelijke omgevingsinvloeden of stress: uw teint toont dit in alle tinten? Begin met een schone lei en maak een nieuwe basis! Met de SOS Primers presenteert Clarins oplossingen op maat voor de optische correctie van de teint.
Het "High Lumitech" -complex met parelmoer en Soft-Focus-Pigmenten laat schaduwen helderder lijken, het reflecteert en verstrooit invallend licht, waardoor oneffenheden worden gecorrigeerd en een doffe huid weer gaat stralen..
Het concept van de SOS Primer is gebaseerd op het principe van het kleurenwiel: als twee tegengestelde kleuren - zogenaamde complementaire kleuren - op elkaar worden geplaatst, neutraliseren ze elkaar. Kies de primer in de kleur die complementair is aan de oneffenheid die u wilt verbergen. Het resultaat: kleur-imperfecties zijn optisch in balans, de teint ziet er prachtig egaal uit.
De nuance "00 Universal Light" is de make-up basis voor meer helderheid en een stralende huid, "01 Rose" bestrijdt tekenen van vermoeidheid en "02 Peach" verbergt onregelmatigheden betrouwbaar. Gebruik voor pigmentvlekken "03 Coral", gebruik voor roodheid "04 Green" en "05 Lavender" om een ​​gele huidtint visueel in evenwicht te brengen en/of een doffe grauwe huid weer fris te laten stralen.
Meer informatie