Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dior Diorshow Pump 'N' Volume Mascara 090 Black 6ml

Dior Diorshow Pump 'N' Volume Mascara 090 Black  6ml

Normale prijs: € 43,00

Speciale prijs: € 36,00

  • In voorraad

  • U bespaart 16%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 6 ml
Make-Up Soort Ogen
Make-Up Type Mascara
Dior Diorshow Pump 'N' Volume Mascara 090 Black 6ml

Direct XXL-Volume en High Definition Finish

Met Diorshow Pump 'N' Volume heeft DIOR een revolutie teweeggebracht in de volume mascara: de squeezable mascara (mascara in knijpverpakking), tovert een spectaculair Oversize-Volume op de wimpers en laat uw blik er ronduit magnetisch uitzien.
In de verder ontwikkelde HD-versie combineert DIOR het legendarische XXL-volume met een precieze high-definition-finish. De technologie zelf blijft ongewijzigd, maar het knijpgebied is vergroot om je nog meer gebruiksgemak te bieden. De elastische flacon hoeft slechts lichtjes ingedrukt te worden om het borsteltje met gladde noppen met de formulering te bedekken. Dit is verrijkt met vitamine B5, dat bekend staat om zijn versterkende eigenschappen, evenals beschermend katoenextract - dus de wimpers worden bij elke toepassing niet alleen met een intense kleur bedekt, maar ook met voedende ingrediënten die hun natuurlijke volume ondersteunen.
Dankzij de innovatieve bi-materiaaltechnologie wordt precies de juiste hoeveelheid mascara op het borsteltje aangebracht voor een fantastisch effect, maar zonder overtollige textuur of plakkerige wimpers.

De Diorshow Pump 'N' Volume HD Mascara geeft luxueus XXL-volume, maakt indruk met een spectaculair volle wimpereffect en inspireert met een fantastische hold tot 24 uur. Het resultaat is direct te zien: elke wimper wordt gedefinieerd en versterkt, met optimale wimperscheiding, de wimperlijn krijgt een fantastische dichtheid - en wanneer de Diorshow Pump 'N' Volume HD Mascara zijn werk heeft gedaan, kan deze gemakkelijk worden verwijderd met lauw water.

Dit geeft de wimpers XXL-volume;
1. Knijp een à twee keer in het flexibele mascaraflesje. Hierdoor wordt de formule zachter en wordt de optimale hoeveelheid product gelijkmatig op het borsteltje aangebracht.
2. Breng de mascara gelijkmatig aan door verticaal te strijken vanaf de wimperlijn tot aan de uiteinden.
3. Breng extra lagen aan voor het gewenste XXL-volume.

Is dit niet de make up die je zoekt? Bekijk het complete assortiment om de juiste make up te kopen.

Meer informatie