Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dior Diorshow Pump 'N' Volume Mascara waterproof 090 Black Plump 5.2ml

Dior Diorshow Pump 'N' Volume  Mascara waterproof 090 Black Plump 5.2ml

Normale prijs: € 41,70

Speciale prijs: € 31,95

  • In voorraad

  • U bespaart 23%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 5.2 ml
Make-Up Soort Ogen
Make-Up Type Mascara
Dior Diorshow Pump 'N' Volume Mascara waterproof 090 Black Plump 5.2ml

Met Diorshow Pump 'N' Volume heeft DIOR een revolutie teweeggebracht in de volume mascara: de squeezable mascara (mascara in knijpverpakking), tovert een spectaculair Oversize-Volume op de wimpers en laat uw blik er ronduit magnetisch uitzien.
Voor alle trouwe dragers van waterproof make-up combineert Diorshow Pump'N'Volume Waterproof extreem volume met een langhoudend waterproof resultaat. Net als bij Diorshow Pump'N'Volume, zien vrouwen + 100% meer volume op de wimpers voor extreme volumeresultaten met een spectaculaire hold.

De elastische flacon hoeft slechts lichtjes ingedrukt te worden om het borsteltje met gladde noppen met de formulering te bedekken. Dit is verrijkt met vitamine B5, dat bekend staat om zijn versterkende eigenschappen, evenals beschermend katoenextract - dus de wimpers worden bij elke toepassing niet alleen met een intense kleur bedekt, maar ook met voedende ingrediënten die hun natuurlijke volume ondersteunen.
Dankzij de innovatieve bi-materiaaltechnologie wordt precies de juiste hoeveelheid mascara op het borsteltje aangebracht voor een fantastisch effect, maar zonder overtollige textuur of plakkerige wimpers.

De Diorshow Pump 'N' Volume Mascara Waterproof geeft luxueus XXL-volume, maakt indruk met een spectaculair volle wimpereffect en inspireert met een fantastische hold tot 24 uur. Het resultaat is direct te zien: elke wimper wordt gedefinieerd en versterkt, met optimale wimperscheiding, de wimperlijn krijgt een fantastische dichtheid.

Dit geeft de wimpers XXL-volume;
1. Knijp een à twee keer in het flexibele mascaraflesje. Hierdoor wordt de formule zachter en wordt de optimale hoeveelheid product gelijkmatig op het borsteltje aangebracht.
2. Breng de mascara gelijkmatig aan door verticaal te strijken vanaf de wimperlijn tot aan de uiteinden.
3. Breng extra lagen aan voor het gewenste XXL-volume.

Is dit niet de make up die je zoekt? Bekijk het complete assortiment om de juiste make up te kopen.

Meer informatie