Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Diorskin Forever Undercover Foundation 020 Light Beige 40ml

Diorskin Forever Undercover Foundation 020 Light Beige 40ml

Normale prijs: € 56,00

Speciale prijs: € 46,95

  • In voorraad

  • U bespaart 16%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 40 ml
Make-Up Soort Teint
Make-Up Type Foundation
Huidtype Alle huidtypes
Diorskin Forever Undercover Foundation 020 Light Beige 40ml

Dankzij diepgaande expertise in finishes en hold, blazen Dior-laboratoria make-up nieuw leven in door de Diorskin Forever Undercover foundation te onthullen.

Diorskin Forever Undercover foundation is ultra vloeibaar en 24 uur lang dekkend en verenigt maximale controle over de teint met een natuurlijke matte uitstraling voor "Kiss-Proof. Touch-Proof. Life Proof. All Night. All Day."

Peter Philips, Creative and Image Director van Dior Make-up, beschrijft het neo-camouflage-effect van de Forever Undercover foundation: “Geïntegreerd in een zeer vloeibare textuur, zorgt de hoge concentratie pigmenten voor een perfecte correctie van imperfecties. Wat erg nieuw is voor een dergelijke dekking: het product kan niet worden gevoeld of gezien. De finish is fris en mat genoeg zodat er geen poeder nodig is. ​

De formulering hecht niet onmiddellijk en kan met de vingertoppen worden gemengd. Breng de foundation aan op de te corrigeren gebieden door te deppen en uit te smeren. Een foundationpenseel kan ook worden gebruikt voor een absoluut perfect egale dekking over het hele gezicht.
Meer informatie