Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Collistar Sun

Bescherm je huid tijdens zonnige dagen met Collistar Sun! Met deze lijn bescherm je je gevoelige huid optimaal tegen schadelijke uv straling. Daarbij wordt je huid gehydrateerd tijdens het zonnen. Door de unieke formule kleurt je huid veilig. En het bruine kleurtje waar je zo hard voor hebt gewerkt wordt ook nog eens langer behouden. Ontdek Collistar Sun nu in de webshop van ParfumCenter. Hallo zon, zee en strand!

Meer informatie
Sun

22 artikel(en)

Collistar Sun Protection

Op zoek naar een lichte, snel absorberende zonnebrand? Collistar Sun Protection voldoet aan deze eisen! Hij is ook geschikt voor de gevoelige huid en heeft een formule die ervoor zorgt dat de crème niet vettig aanvoelt. In de zomer hoort zonnebrand bij je dagelijkse huidverzorging, maar vergeet ook zeker de gezichtsreiniging niet. Door je gezicht in te smeren met zonnebrand kunnen je poriën namelijk verstopt raken. Mocht je een wintersporter zijn dan is gezichtsreiniging en het gebruik van zonnebrand sterk aan te raden.Collistar Sun Protection vind je online bij ParfumCenter!

Collistar Sun After-Sun

Bevat Collistar huidverzorging ook een product voor na het zonnen? Ja zeker! En wel de Collistar Sun After-Sun. Door het gebruik van producten uit de lijn wordt je huid direct gekalmeerd en intensief gehydrateerd. Het is erg belangrijk om na het zonnen je huid goed te verzorgen om een trekkend en droog gevoel te vermijden. En je gaat tegelijkertijd huidveroudering tegen.Collistar Sun After-Sun trekt snel in de huid, dus het genieten kan beginnen!