Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Carolina Herrera parfum

Heeft u een ondernemend karakter en denkt u graag out of the box? Dan past een geur uit onze Carolina Herrera parfum collectie vast bij u! Het gezicht achter dit merk is mevrouw Herrera zelf die haar ondernemende geest de vrije loop liet gaan en haar gelijknamige bedrijf oprichtte in 1980. Van origine is zij modeontwerpster, maar wilde haar collecties kracht bij zetten met bijpassende parfums. In 1988 werd haar eerste parfum gelanceerd en inmiddels is eau de toilette 212 een populaire geur voor hem en haar. Carolina Herrera parfum past bij de krachtige man of vrouw die zijn of haar eigen weg kiest! Meer informatie
Carolina Herrera

70 artikel(en)

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Carolina Herrera parfum 212

Wanneer u op zoek bent naar een geur die die past bij uw lifestyle in de grote stad, dan is het Carolina Herrera parfum 212 mogelijk een geschikte keuze. Dit parfum is ontworpen voor de jonge man of vrouw en is geïnspireerd op het leven in New York: modern, charismatisch, uniek en stedelijk. 212 Woman voor dames is optimistisch, een symbool voor nieuwsgierigheid en energiek. De geur voor heren, 212 Men, weergeeft de dynamische jongeman met een open blik naar de toekomst, en niet bang is om op te vallen. Carolina Herrera parfum 212 is bij ons verkrijgbaar in verschillende formaten!

Carolina Herrera parfum heren

Bij ParfumCenter hebben we naast het populaire 212, een brede collectie met andere heerlijke Carolina Herrera parfum voor heren. U kunt in ons assortiment de 212 VIP Men en CH Men vinden. Eerstgenoemde borduurt voort op de 212 Men en is de meest mannelijke geur van dit merk. Het parfum is geïnspireerd op het New Yorkse nachtleven; de sfeer van de meest exclusieve feesten. CH Men is daarentegen een geur die gebaseerd is op de man met gevoel voor avontuur, natuurlijke stijl en die de levenskunst in de vingers heeft. Dit Carolina Herrera parfum heren en andere geuren bestelt u eenvoudig en voordelig bij ParfumCenter. Altijd in originele verpakking en ideaal als uniek cadeau!