Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Juliette Has a Gun

Romano Ricci, de kleinzoon van Nina Ricci, heeft in 2005 het parfum Juliette Has a Gun op de markt gebracht. Het merk is geïnspireerd op Shakespeare’s Romeo & Juliette en vertaald naar de vrouwen van nu. Alle parfums van dit kwaliteitsmerk hebben een romantische rozengeur als basis. Kies de geur die bij jou past uit ons brede Juliette Has a Gun dames- of heren assortiment en koop jouw parfum voordelig op onze webshop!

Meer informatie
Juliette Has a Gun

22 artikel(en)

Juliette Has a Gun Anyway

Het feit dat het uitdagende Juliette Has a Gun Anyway parfum uit slechts vijftien ingrediënten bestaat, maakt het zowel simpel als uniek. Een combinatie van musk, houtsoorten en citrusnoten geeft de geur een verfrissende en stoere toon. Het resultaat is een parfum dat door zowel vrouwen als mannen kan worden gedragen. De Juliette Has a Gun Anyway eau de parfum is bij ParfumCenter beschikbaar in flacons van 50 en van 100 ml.

Juliette Has a Gun Not a Perfume

Een geur gemaakt van slechts één molecuul, genaamd Cetalox. Dit wordt in vele parfums gebruikt om een unieke en onnavolgbare houtige, musk-achtige finesse te geven, maar in Juliette Has a Gun Not a Perfume vervult dit echter de hoofdrol. Een voordeel van deze bijzondere samenstelling is dat het geurtje volledig allergeen-vrij is en dus geschikt voor de gevoelige huid. Bovendien maakt de uitzonderlijke mix deze geur minimalistisch, elegant en puur.

Juliette Has a Gun Madame

De heerlijke sensuele geur van Juliette Has a Gun Madame is een luchtje die je unieke uitstraling zal ondersteunen. Door de groene chypre geur in combinatie met vanille en roos is het een heerlijke bloem- houtachtige luchtje. Fuserend, explosief en ontvlambaar, de draagster laat geen twijfels na over haar bedoelingen. Mad Madame heeft de gave dat er over haar gesproken wordt. En ze vindt het nog leuk ook! Juliette Has a Gun Madame is voordelig verkrijgbaar bij ParfumCenter.

Juliette Has a Gun verkooppunten

Opzoek naar Juliette Has a Gun parfum verkooppunten? Zoek dan niet verder! Parfumcenter verkoopt een ruim assortiment aan Juliette Has a Gun parfums. Combineer bijvoorbeeld een heerlijk Juliette Has a Gun luchtje voor jezelf met een populair heren parfum of een van onze miniaturen voor iemand anders! Wil je bij ParfumCenter jouw favoriete Juliette Has a Gun luchtje bestellen? Dan zit je bij dit Juliette Has a Gun verkooppunt helemaal goed!