Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Bottega Veneta

Maak van uzelf een krachtige individu en vergroot de nuances van uw persoonlijkheid met een sprankelend Bottega Veneta parfum. De designer van deze bijzondere geuren valt op door haar modieuze kledinglijn. Ze heeft oog voor strakke lijnen, statigheid en gevoel voor dynamiek. Elk Bottega Veneta parfum heeft een eigen karakter en een memorabele werking. Met diverse series voor zowel mannen als vrouwen weerspiegelen deze essences de subtiele Italiaanse allure.

Meer informatie
Bottega Veneta

19 artikel(en)

Bottega Veneta Knot

Een geurtje als een droom of vlucht buiten de realiteit: Bottega Veneta Knot. Een bijzonder geur als deze omgeeft zich als een zweem van raadselachtigheid en vrouwelijkheid. Voor het gebruik van musk in de topnoot is enige zelfverzekerdheid nodig, maar deze parfum van het felbegeerde luxe merk doorstaat de geurproef glansrijk. Als in een droom trekt een Italiaans geurlandschap aan uw neus voorbij. Met dit unieke parfum voor dames legt u uw herinneringen vast in een sierlijk maar o zo krachtig designflacon. Bottega Veneta Knot bestelt u bij ParfumCenter voordelig en snel!

Bottega Veneta parfum

Ga met hartstocht door het leven dankzij de krachtige gloed van deze geur. Met Bottega Veneta parfum stapt u een wereld van verleiding in vol onvergetelijke ervaringen. Niet alleen de moderne vrouw kan zich uitleven, maar ook de mannen kunnen deelnemen aan deze Italiaanse extase met het Bottega Veneta parfum voor heren. Niet te min zijn de sublieme geursensaties van Bottega Veneta parfum verpakt in een stijlvolle flacon. Zou u graag een speciaal persoon willen verrassen? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment aan geschenksets bij ParfumCenter!

Bottega Veneta pour Homme

Bent u een echte gentleman die de Italiaanse levenslust volop vertegenwoordigt? Bottega Veneta pour Homme is op het lijf geschreven van iedere man met een krachtige persoonlijkheid. In de topnoten van de Pour Homme collecties vindt u een harmonieuze synthese van bergamot, den en jeneverbes. Een bron van passie vindt u in Bottega Veneta pour Homme met de krachtige basis van leer en patchouli. Ga de uitdaging aan en laat u meevoeren door ons uitgebreide assortiment!