Bottega Veneta

Maak van uzelf een krachtige individu en vergroot de nuances van uw persoonlijkheid met een sprankelend Bottega Veneta parfum. De designer van deze bijzondere geuren valt op door haar modieuze kledinglijn. Ze heeft oog voor strakke lijnen, statigheid en gevoel voor dynamiek. Elk Bottega Veneta parfum heeft een eigen karakter en een memorabele werking. Met diverse series voor zowel mannen als vrouwen weerspiegelen deze essences de subtiele Italiaanse allure.

Meer informatie

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bottega Veneta Knot

Een geurtje als een droom of vlucht buiten de realiteit: Bottega Veneta Knot. Een bijzonder geur als deze omgeeft zich als een zweem van raadselachtigheid en vrouwelijkheid. Voor het gebruik van musk in de topnoot is enige zelfverzekerdheid nodig, maar deze parfum van het felbegeerde luxe merk doorstaat de geurproef glansrijk. Als in een droom trekt een Italiaans geurlandschap aan uw neus voorbij. Met dit unieke parfum voor dames legt u uw herinneringen vast in een sierlijk maar o zo krachtig designflacon. Bottega Veneta Knot bestelt u bij ParfumCenter voordelig en snel!

Bottega Veneta parfum

Ga met hartstocht door het leven dankzij de krachtige gloed van deze geur. Met Bottega Veneta parfum stapt u een wereld van verleiding in vol onvergetelijke ervaringen. Niet alleen de moderne vrouw kan zich uitleven, maar ook de mannen kunnen deelnemen aan deze Italiaanse extase met het Bottega Veneta parfum voor heren. Niet te min zijn de sublieme geursensaties van Bottega Veneta parfum verpakt in een stijlvolle flacon. Zou u graag een speciaal persoon willen verrassen? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment aan geschenksets bij ParfumCenter!

Bottega Veneta pour Homme

Bent u een echte gentleman die de Italiaanse levenslust volop vertegenwoordigt? Bottega Veneta pour Homme is op het lijf geschreven van iedere man met een krachtige persoonlijkheid. In de topnoten van de Pour Homme collecties vindt u een harmonieuze synthese van bergamot, den en jeneverbes. Een bron van passie vindt u in Bottega Veneta pour Homme met de krachtige basis van leer en patchouli. Ga de uitdaging aan en laat u meevoeren door ons uitgebreide assortiment!

Veelgestelde vragen

Waarom Bottega Veneta parfum?

Zowel het uiterlijk van de flacons als de luchtjes zelf staan bij ieder Bottega Veneta parfum als een huis. Zowel dames als heren laten zichzelf zien - en ruiken - als krachtige individuen die weten wat ze willen! Heb jij van nature een sterk karakter en wil je hier graag nuance in aanbrengen? Dan kun je je met deze luchtjes helemaal uitleven! Toon jouw onfeilbare gevoel voor stijl en verleid de zintuigen van anderen met een statig en dynamisch Bottega Veneta parfum!

Welk Bottega Veneta parfum is het populairst?

Je zet een statement neer wanneer je voor de Bottega Veneta Knot kiest. Vanaf de lancering in september 2014 wist het meteen een hele schare fans voor zich te winnen. Kijk maar naar de dop van de fles, die versierd is met een schitterende goudkleurige knoop. Maar het gaat natuurlijk om de inhoud, die is geïnspireerd door de ziltige lucht van de Italiaanse kust. Je waant je direct aan de Middellandse Zee wanneer je het bloemrijke Bottega Veneta ruikt!

Waar is Bottega Veneta parfum in de aanbieding?

De beste prijs voor jouw Bottega Veneta parfum vind je zonder twijfel bij ParfumCenter. Hoe groot het merk ook, voor de lekkerste luchtjes ben je bij ons altijd heel voordelig uit. Schroom dus niet om een heerlijke geur in huis te halen die perfect bij een speciale gelegenheid past. Tussen onze geschenksets zit misschien wel een mooi presentje van dit prestigieuze merk om aan een bijzonder iemand te geven. Houd bovendien onze aanbiedingen pagina in de gaten om te zien of je jouw Bottega Veneta parfum niet voor een extra aantrekkelijke prijs kunt vinden!

Waarom Bottega Veneta parfum kopen bij ParfumCenter?

Bij ons ben je altijd verzekerd van een levering in de originele verpakking. Dat geldt voor zowel je Bottega Veneta parfum als vele andere luchtjes. En ook voor de make-up en huidverzorgingsproducten uit ons brede assortiment. We zorgen er bovendien voor dat jij jouw bestelling extra snel in huis hebt. Is die geplaatst vóór 18:00 uur? Dan heb je die de volgende werkdag al in huis. Bij orders vanaf €75, betaal je geen verzendkosten.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.