Van Cleef & Arpels

Uit het huwelijk tussen Alfred van Cleef en Estelle Arpels is het merk Van Cleef & Arpels ontstaan. Het merk is bekend van hun sieraden en horloges, en begon in 1976 aan hun eerste lijn luxueuze parfums. Draag nu dit parfum als onzichtbaar sieraad, luxueus en elegant. Alleen bij ParfumCenter vindt u het parfum Van Cleef & Arpels met een voordelige prijs en een snelle levertijd.

Meer informatie
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Van Cleef & Arpels parfum

Door een luxueuze en magische geur onderscheidt het Van Cleef & Arpels parfum zich, en het flacon is daarnaast zeer origineel qua design. Het design is namelijk geïnspireerd op de prachtige sieraden die zijn ontworpen door Van Cleef & Arpels. Van Cleef & Arpels parfum is nu voordelig verkrijgbaar bij ParfumCenter in ons Van Cleef & Arpel dames en Van Cleef & Arpels heren assortiment.

Van Cleef & Arpels Tsar

Bent u op zoek naar een rijke, aromatische, houtachtige geur voor mannen? Dan is Van Cleef & Arpels Tsar eau de toilette hét parfum voor u. Een tijdloos aroma van pure elegantie. Het strakke design van de flacon is geïnspireerd op de Art Deco periode uit de twintiger jaren. De flacon is herkenbaar aan haar diepgroene kleur, zo helder als een smaragd. Van Cleef & Arpels Tsar eau de toilette spray is verkrijgbaar in een flacon van 30 ml of van 100 ml. Andere mannengeuren van Van Cleef & Arpels zijn Midnight in Paris en Pour Homme, deze vindt u in de webshop van ParfumCenter.

Van Cleef & Arpels First

ParfumCenter biedt u de originele Van Cleef & Arpels First eau de toilette spray en eau de parfum spray, en nu ook een nieuwe variant: de Van Cleef & Arpels First Edition Blanche. Waan u in een magische wereld met de gewaagde bloemennoten van deze heerlijke geur. Het design van de flacon is geïnspireerd op het ontwerp van Van Cleef & Arpels prachtige oorbellen. Nu met de originele verpakking verkrijgbaar bij ParfumCenter in flacons van 60 en van 100 ml.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.