L’Artisan Parfumeur

Bij L’Artisan Parfumeur staat het ambacht van geurtovenaar met hoofdletters geschreven. Het merk houdt vast aan een exclusieve distributie die wars is van populariteit en zicht richt op de parfumkenner. Zo vindt u in de L’Artisan Parfumeur heren collectie van ParfumCenter onder meer het aansprekende L’Artisan Skin on Skin. Deze geur kan zowel door mannen als vrouwen gedragen worden. Zoals de naam al suggereert komt pas na contact met de huid het uitgesproken mannelijke of vrouwelijke karakter naar voren! Wie dit parfum bij zich draagt weet zich te onderscheiden.

Meer informatie
Geen producten gevonden voor deze selectie.

L'Artisan parfumeur parfum

De passie voor het geurenambacht is de enige drijfveer van L’Artisan parfumeur parfum. Zo vindt u in ons assortiment wel geurige showergel, maar geen producten op het gebied van mode, design of sieraden. De sensuele aantrekkingskracht van L’Artisan Parfumeur dames laat bij de creatie Nuit de Tubéreuse een onuitwisbare indruk achter. Deze bestaat uit een subtiele combinatie van specerijen die wordt aangevuld met aroma’s van verschillende houtsoorten en tuberoos. De geur roept een ongedwongen, romantische sfeer op.

L'Artisan parfumeur L'Eau d'Ambre

Amber is een van de meeste geliefde geuren die veel in de parfumerie wordt gebruikt. L’Artisan parfum L’Eau d’Ambre voel als zacht fluweel op de huid. Amberachtige noten worden op een geraffineerde manier verweven met een vleugje patchouli. De toevoeging van vanille en geranium creëert in combinatie met de geur van amber een mysterieus effect. L'Artisan parfumeur L'Eau d'Ambre voert u mee naar een magische Oosterse wereld. Bij ParfumCenter ontdekt u de geurenpracht van L’Artisan Parfumeur voor een scherpe prijs! Wij zorgen standaard voor een snelle levering in originele designverpakking.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.