Penhaligon's

Geuren adelen de mens is het leidende principe van een Penhaligon’s parfum. Dit van oorsprong Britse merk begon zijn bestaan in het onstuimige Victoriaanse tijdperk en heeft die veren nooit helemaal van zich afgeschud. De sublieme parfums passen bij het imago van de moderne dandy: zelfbewust en een tikkeltje excentriek! De verzorgingsproducten en geurige parfums van Penhaligon’s zijn chique en elegant. Deze bestelt u bij ParfumCenter voor de scherpste prijzen!

Meer informatie
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Penhaligon’s Bluebell

De chique karafvormige flacon van Penhaligon’s Bluebell met speels strikje past als gegoten in de moderne badkamer. Bij ParfumCenter vindt u zowel de badolie als de eau de toilette. De basis van kaneel, kruidnagel en galbanum geeft de florale basis met noten van hyacinth, lelietje van dalen, cyclamen, jasmijn en roos persoonlijkheid. De top met hinten van citrusvruchten maakt het geur verfrissend betoverend en boven alles uniek. U bestelt Penhaligon’s Bluebell eenvoudig online en wij zorgen voor een snelle levering in originele design flacon.

Penhaligon’s Sartorial

De gentleman met gevoel voor stijl voelt zich helemaal thuis in Penhaligon’s Sartorial. De meesterneus achter deze geurcreaties vond zijn inspiratie in de honingraatstructuur van bijenwas! Het parfum heeft een licht florale toets met mannelijke basisnoten van eikenmos, ceder en witte musk. Gember, kardemon en metallic verlenen deze geur een uiterste masculien karakter. Zoals in de honigraat zijn alle geuren harmonieus met elkaar vervlochten. Naast Penhaligon’s Sartorial vindt u in ons assortiment ook andere upper class Penhaligon’s heren geuren.

Penhaligon’s kopen

ParfumCenter ontsluit voor u de aristocratische geurenpracht van Penhaligon’s exclusieve verzorgingsproducten. Naast parfums van Penhaligon’s kopen, kunt u eveneens geurige badolie, aftershave en bodycreams bestellen. Bekijk als first class lady ons diverse aanbod Penhaligon’s dames en verrijk uw vrouwelijke gratie met een sublieme geursensatie van ParfumCenter. In originele design verpakking! Penhaligon’s kopen doet u bij ParfumCenter voordelig online!

Copyright © 2021 ParfumCenter.nl. All rights reserved.