Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Lancome parfum

Het luxe en elegante Lancome parfum maakt deel uit van een traditie die in de jaren 30 begon. De oprichter liet zich inspireren door tijdloze vrouwelijke schoonheid en startte een exclusieve lijn schoonheidsproducten. Creativiteit en jarenlange innovatie maken elk Lancome parfum uniek. Elke geur heeft zijn eigen karakter en is samengesteld op basis van de meest sublieme essences. In het ruime assortiment van ParfumCenter vindt u de heerlijkste geurlijnen in originele design verpakking.

Meer informatie
Lancome

211 artikel(en)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Lancome parfum La Vie est Belle

De vrouwelijke schoonheid kent vele gedaanten, waar gracieuze eenvoud één van is. Lancome parfum La Vie est Belle werkt dit idee tot in de finesses uit in een geur met een floraal hart van oranjebloesem en jasmijn. Het parfum ademt levensvreugde en het plezier in de kleine dingen. Lancome parfum La Vie est Belle werd in 2012 op de parfummarkt geïntroduceerd en is sindsdien niet meer weg te denken uit het ruime assortiment va ParfumCenter.   

Lancome parfum Tresor

Een lichte zweem van geheimzinnigheid maakt Lancome parfum Tresor het ontdekken meer dan waard. Het bloemrijke aroma met hinten van roos, jasmijn en iris wordt aangevuld met een weldadige Oosterse kruidigheid. Lancome parfum Tresor is op een subtiele manier krachtig maar in alle details subliem en vrouwelijk. Deze unieke geurlijn is bij ParfumCenter verkrijgbaar in verschillende varianten.   

Lancome parfum Poeme

De compositie van Lancome parfum Poeme is allesbehalve alledaags. Alle verschillende aroma’s trekken afwisselend aan uw neus voorbij: mimosa, roos, fresia en vanilleorchidee. De geur is op een moderne manier opgebouwd zonder duidelijk basis-, midden- en topnoot. Bloemrijke geuren voeren de boventoon, maar vinden hun ultiem poëtische expressie in een bitter-zoet geurengeheel. Lancome parfum Poeme is een ode aan de klassieke vrouwelijkheid met een vleugje moderniteit. Bij ParfumCenter maakt u zeer voordelig kennis met de geurenpracht van een Lancome parfum.