Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Valentino parfum

De Italiaanse modeontwerper Valentino Clemente Ludovico Garavani heeft een Valentino parfum uitgebracht met een romantisch karakter. De geuren zijn wereldwijd bekend en worden door vele mannen en vrouwen gedragen. Valentino heeft veel van zichzelf verwerkt in de parfums die kracht, nauwkeurigheid en een gevoel van luxe oproepen. Een Valentino parfum is gewaagd, verleidelijk en sexy. Bestel uw favoriete geurtje voordelig bij ParfumCenter!

Meer informatie
Valentino

32 artikel(en)

  1. 1
  2. 2

Valentino parfum Donna

Een bekende geur van dit Italiaanse merk is Valentino parfum Donna en is bedoeld voor de elegante vrouw. De geur is mysterieus, hemels en tijdloos. Ook in het Valentino dames parfumassortiment vindt u de lijn Valentina! U bent verzekerd van een parfum met heerlijke accenten als roos, vanille, iris en patchouli. Net zoals de heerlijke geur is ook de flacon van Valentino parfum Donna erg indrukwekkend en het voorbeeld van luxe!

Valentino parfum Uomo

Bent u een man die van klassiekers houdt en met ongedwongen stijl het leven leidt? Dan is Valentino parfum Uomo perfect voor u! Deze elegante herengeur is een ware klassieker die al jaren het hart op hol doet slaan. Met fijne accenten van gebrande koffiebonen, chocolade, hazelnoot en bergamot krijgt het een warme ondertoon. De geur is uitgebreid met Valentino parfum Uomo Intense en Acqua. Het aroma is energiek, gepassioneerd en zorgvuldig opgebouwd uit mandarijn, vanille en iris. Bestel bij ParfumCenter het Valentino parfum voor heren en dompel uzelf in een romantisch avontuur!

Valentino parfum 50 ml

De flesjes van het luxe Italiaanse merk zijn in verschillende grootte verkrijgbaar. Zo hebben we het Valentino parfum voor zowel dames als heren in 50 ml. Er zijn ook 30 ml, 80 ml en 100 ml beschikbaar. In onze webshop kunt u zelf kiezen. Naast de handige formaten van de designflacons zijn ze ook ware kunstwerken met hun karakteristieke en luxe uiterlijk. Bij ParfumCenter zijn ze voordelig verkrijgbaar. Bestel uw Valentino parfum van 50 ml voordelig bij ParfumCenter en profiteer van een snelle levering!

Valentino parfum Valentina

Verwen uzelf met romantische en vrouwelijke magie! Valentino parfum Valentina is de belichaming van schoonheid en passie. De oriëntaalse tint in deze geur ontstaat door een fluweelzachte touch van jasmijn, sinaasappelbloesem, tuberoos en wilde aardbei. Laat u verleiden door de ondeugende series Acqua Floreale, Rosa Assoluto, Myrrh Assoluto en Blush. Valentino parfum Valentina is rebels en plezierig in een oase van kruidige en rozige mysterie.