Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Nuxe Bio Essential Antioxidant Serum Chia Seeds 30ml

Nuxe Bio Essential Antioxidant Serum Chia Seeds 30ml

Normale prijs: € 46,11

Speciale prijs: € 31,95

  • In voorraad

  • U bespaart 31%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 30 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Maskers&Serums
Huidtype Alle huidtypes
Nuxe Bio Essential Antioxidant Serum Chia Seeds 30ml

Langdurige antioxidant, behoudt de tekenen van een jeugdige huid.

Het Chia Seeds Essential Antioxidant Serum van Nuxe is een antioxidant basisserum dat geschikt is voor alle huidtypes. Het Nuxe Bio-serum bevat 99% actieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong en 78% biologische ingrediënten. De ingrediënten worden zeer goed verdragen door de huid en inspireren met een intensief effect dat je niet alleen ziet maar ook voelt. Je huid voelt na de eerste toepassing heerlijk zacht aan en inspireert met een gerevitaliseerde, jeugdige teint.

Nuxe gezichtsverzorging met chiazaden en vitamine C

Het Nuxe Bio Serum bevat chiazaad-extract, dat een langdurige antioxiderende werking heeft en op deze manier de huid jong houdt. Je huid wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf zoals UV-straling, wind en kou, wat vroegtijdige huidveroudering tegengaat. De ook aanwezige vitamine C verbetert de helderheid van de huid en bevordert de celregeneratie. Tegelijkertijd inspireert het Chia Seeds Essential Antioxidant Serum met een aromatische geur die dagelijkse huidverzorging tot iets heel bijzonders maakt.
Breng 's morgens en' s avonds voor je Skin Correcting Moisturizing Fluid of Glow Rich Moisturizing Cream een paar druppels van het Nuxe Bio Serum op de handpalmen aan en verdeel het gelijkmatig over het gezicht. Breng daarna de gebruikelijke verzorgingscrème aan.

*BIO gecertificeerd.
Belangrijkste actieve ingrediënt: chiazaadextract, verkregen door groene biotechnologie en met antioxiderende werking.
Complementaire actieve ingrediënt: gestabiliseerde vitamine C van natuurlijke oorsprong, die beschermt tegen agressies en de uitstraling activeert.

Veganistische formule (goedgekeurd door The Vegan Society), zonder ingrediënten of bijproducten van dierlijke oorsprong.
99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong
78% van de totale ingrediënten zijn afkomstig uit de biologische landbouw.
Meer informatie