Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Shiseido Complete Cleansing Microfoam 180 ml All Skin Types

Shiseido Complete Cleansing Microfoam 180 ml  All Skin Types

Normale prijs: € 49,66

Speciale prijs: € 33,95

  • In voorraad

  • U bespaart 32%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 180 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Reiningsproducten
Huidtype Alle huidtypes
Make-Up Soort Make-Up Removers
Make-Up Type Cleansing milk
Shiseido Complete Cleansing Microfoam 180 ml All Skin Types

Een rijke cleansing foam dat make-up en onzuiverheden verwijdert en de huid hydrateert.

Laat uw huid elke dag haar volledige schoonheidspotentieel ontplooien: Complete Cleansing Microfoam werd door Shiseido ontwikkeld, om al in de eerste stap van uw verzorgingsroutine zichtbare tekenen van stress, zoals droogheid te verzachten en te voorkomen dat deze zich ontwikkelen.
Met haar rijke, crèmige schuim verwijdert de formule betrouwbaar zelfs langdurige make-up en bevrijdt de huid tegelijkertijd van afzettingen en deeltjes die zich op de huid verzamelen en huidveroudering kunnen bevorderen.
Verrijkt met Japans Kirishima (mineraalrijk bronwater met de ideale balans tussen magnesium en calcium om de huid te verzachten), rijstkiemolie (lost onzuiverheden op), toverhazelaar-extract (polijst de huid zachtjes) en het speciale actieve ingrediënt Hydro-Wrap Vitalizing DE 7* , geeft het reinigingsschuim uit de "Generic Skincare" -collectie de huid een heerlijk fris gevoel en ziet het er egaal en heerlijk helder uit.

Bedien de pompdispenser 2-3 keer en plaats het schuim in de palm van uw hand. Verspreid zachtjes op het gezicht. Grondig spoelen. Als de make-up erg moeilijk te verwijderen is, breng het schuim dan met uw droge handen aan op het droge gezicht. Het is het beste om een speciale oogmake-up remover te gebruiken om waterdichte mascara te verwijderen.

* Hydro-Wrap Vitalizing DE 7 maakt het schuim dichter en romiger, het behoudt zijn vorm, zelfs wanneer het vermengt met onzuiverheden (olie) en make-up om grondig te reinigen.
Meer informatie