Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Shiseido White Lucent Overnight Cream & Mask 75ml

Shiseido White Lucent Overnight Cream & Mask 75ml

Normale prijs: € 112,00

Speciale prijs: € 66,50

  • In voorraad

  • U bespaart 41%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 75 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Maskers&Serums, Nachtcreme, Speciale verzorging
Huidtype Alle huidtypes
Shiseido White Lucent Overnight Cream & Mask 75ml

Een rijke en comfortabele nachtcrème die dubbel functioneert als een intensieve verhelderende behandeling en als een slaapmasker voor nachtelijke moisturizer. Word wakker met een egalere en stralend heldere teint.

Deze crème concentreert zich op het nachtelijke proces van de huid en hydrateert en verheldert de huid zichtbaar en vermindert het uiterlijk van donkere vlekken en oneffenheden. De huid ziet er helder, levendig, bedauwd en met vocht gevuld uit.

Met ReNeura Technology+™
Door de huidreceptiviteit te helpen verbeteren, helpt ReNeura Technology+™ de effectiviteit van de behandeling in de loop van de tijd te doen ontwaken en te behouden.
- Helpt de natuurlijke weerstand van de huid te ondersteunen bij het verschijnen van dofheid, donkere vlekken en een ongelijkmatige teint.
- Verheldert Intensief, vermindert het uiterlijk van donkere vlekken en oneffenheden en maakt lijnen gladder.

Vrij van parabenen en minerale olie. Getest op allergie. Niet comedogeen. Dermatologisch getest

Gebruik 's nachts als laatste stap in uw huidverzorgingsroutine. Neem twee hoeveelheden ter grote van een parel en plaats deze op vijf punten van het gezicht (elke wang, voorhoofd, neus en kin). Werk vanaf het midden naar buiten toe.
Wanneer als slaapmasker gebruikt, neem dan een hoeveelheid ter grote van een amandel en strijk gelijkmatig over het gezicht als uw laatste huidverzorgingsstap.
Meer informatie