Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Amouage Portrayal Man 100ml eau de parfum spray

Amouage Portrayal Man 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 308,98

Speciale prijs: € 199,95

  • In voorraad

  • U bespaart 35%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Amouage Portrayal Man 100ml eau de parfum spray

Het vijfde hoofdstuk van de tweede cyclus van het Amouage-verhaal van Creative Director Christopher Chong, Portrayal, is een manifestatie van iemands oriëntatie op zichzelf. Een weerspiegeling van zijn of haar unieke authenticiteit, het gaat over het loskomen van de kooien van de eenzaamheid die de samenleving om mensen heen zet, omdat hun waarheden vaak als schokkend onconventioneel worden beschouwd.

Portrayal belichaamt het vermogen van een artiest om fragmenten uit verschillende tijden en plaatsen opnieuw met elkaar te verbinden.
Als de samenleving minder ondersteunend is, kunnen ze zichzelf verplaatsen en zich onderdompelen in de vrijheid van rebellie die kan worden vergeleken met de Roaring 20's in Londen en de groovy jaren 80 in New York.
Met het flamboyante, glamoureuze en vaak ontevreden gezelschap van Bright Young People verliezen de artiesten zichzelf. Wanhopig op zoek naar iets om de leegte te vullen, werken ze synergetisch met kunst, cultuur en zichzelf om iets oneindig ondefinieerbaars te herscheppen.

"Iemand die de normen van zijn samenleving durft te trotseren, Portrayal is voor de moedigen", zegt Chong. “Het is geïnspireerd door tijden van dramatische sociale verandering en de mensen die in hun tijd de grenzen van de massacultuur overschreden. Het is een weerspiegeling van de geboorte van een nieuw tijdperk en de vrijheden die daarbij horen. "

Portrayal Man is een olfactieve weergave van de Boheemse cultuur uit de jaren 20 van de vorige eeuw. Het houtachtige en leerachtige aroma ademt een sfeer van exquise durf uit. Het gaat over de arrogantie en sociale spanning in het culturele discours van de wereld.
Met Vetiver in het hart en de topnoten van Viooltjesblaadjes, straalt Portrayal Man een dandy maar mannelijke impressie uit. Het licht kruidige facet verrijkt de houtachtige basis van Cade, waardoor de geur een verlichtende energie illustreert die onvergetelijk is. De houtachtige aromatische geur voor mannen werd in 2019 uitgebracht. De neus achter deze geur is Pierre Negrin.

Top : Viooltjesblad;
Hart : Vetiver;
Basis : Cade-olie.
Meer informatie