Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Christian Dior Sauvage 100ml parfum spray

Christian Dior Sauvage 100ml parfum spray

Normale prijs: € 162,00

Speciale prijs: € 119,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 26%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Parfum
Christian Dior Sauvage 100ml parfum spray

De herinterpretatie van Sauvage is onvergelijkbaar intens - extreme frisheid verenigd zich met warme oriëntaalse nuances tot een ​​sterk geconcentreerde geur, die op de huid zijn wilde schoonheid perfect ontvouwt.

Dior Sauvage Parfum; zowel krachtig als nobel

Voor Sauvage Parfum liet François Demachy, Parfumeur-Créateur bij Dior, zich door de ongerepte natuur van de uitgestrekte wildernis inspireren, waar de hemel diepblauw schijnt en de lucht zich met aroma's van een knetterend kampvuur vult.
De aromatische frisheid wordt versterkt door het tintelen van sappige, zacht kruidige mandarijnen, leerachtige en aangenaam bittere noten van de tonkaboon verfijnen de rijke sillage, gedomineerd door sandelhout uit Sri Lanka, dat is gewijd aan de magie van de oneindige ruimte. Een geur met bedwelmende kracht die geen grenzen kent.

“Sauvage is een oneindige partituur. Subtiele nuances geven deze ongelooflijk dichte compositie structuur en laten unieke lichtflitsen oplichten. Toen ik Sauvage Parfum creëerde, stelde ik me voor wat er zou gebeuren als intense frisheid de diepe zachtheid van de Oriënt ontmoet. En om ervoor te zorgen dat de krachtige ziel van Sauvage niet verloren gaat, heb ik geurnoten van de nacht, iets wat op dierlijke wijze aantrekt en rondere facetten toegevoegd. ”- François Demachy, Parfumeur-Creator bij Dior.

Top : bergamot, kruidige mandarijn
Hart : sandelhout uit Sri Lanka
Basis : tonka, wierook
Meer informatie