Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Biotherm Blue Therapy Multi Defender SPF25 50ml Normale en Gemengde Huid Dagcrème

Biotherm Blue Therapy Multi Defender SPF25 50ml  Normale en Gemengde Huid Dagcrème

Normale prijs: € 84,00

Speciale prijs: € 56,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 32%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Dagcreme, Antirimpelcreme
Huidtype Normale huid, Gemengde huid
Biotherm Blue Therapy Multi Defender SPF25 50ml Normale en Gemengde Huid Dagcrème

Het meest complete schild tegen versnellende factoren van huidveroudering, geconcentreerd anti-oxidant Baicalin en regenererende Algae of Youth™, om je te beschermen tegen UVB, langdurige UVA en vervuiling.

Biotherm Blue Therapy Multi-Defender SPF25 is een multi-beschermende crème die de zichtbare tekenen van veroudering herstelt. Het is speciaal geformuleerd voor de normale tot gecombineerde huid.
Deze crème met een romige textuur bevat het eerste Broad Outdoor Defense Complex, een concentraat met Baicaline antioxidant en F.Lumbricalis dat de huid tegen vervuiling beschermt, de huid wordt als nooit tevoren beschermd tegen versnellende factoren van veroudering. Het bevat ook "jeugdigheidsalgen", die diepe rimpels en het gebrek aan stevigheid repareren. Het beschermende SPF25 filter beschermt tegen UVB / UVA-stralen en vervuiling.
De teint is egaal, de huid ziet er gladder en steviger uit.

Gebruik dagelijks op een gereinigde huid. Met beide handen zachtjes aanbrengen, van het midden naar de buitenkant van het gezicht en eindig bij de hals. Vermijd de oogcontouren.
Meer informatie