Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift 50ml Dagcrème

Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift 50ml Dagcrème

Normale prijs: € 80,21

Speciale prijs: € 49,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 38%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Dagcreme, Antirimpelcreme
Huidtype Alle huidtypes
Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift 50ml Dagcrème

Afkomstig uit de zee, gestimuleerd door Biotherm-biologen, is de opbeurende kracht van kostbare rode algen nu gevangen in een ultrazintuiglijke roze crème. Naarmate we ouder worden, neemt het collageen af en nemen elastische vezels af in elasticiteit, wat resulteert in een verlies van stevigheid van de huid, rimpels en minder gedefinieerde contouren.
Biotherm Red Algae Skincare to the rescue. Gemaakt voor de huidige generatie vrouwen die willen weten hoe ze er op een natuurlijke manier jonger uit kunnen zien, zonder toevlucht te nemen tot een chirurgische ingreep. Biotherm schenkt de huid liftend vermogen met rode algenextract, waardoor de jeugdige en stevige structuur van de huid wordt versterkt.
Verwen je huid met een romige frisheid van de opbeurende dag- en nachtcrème voor een aangenaam gevoel en zichtbare resultaten. Zachte en gehydrateerde huid. Precies zoals we het wensen.

Verbeter zichtbare tekenen van tijd. Liftend effect, gladde en stralende huid.

Transformeer je huid met Blue Therapy gezichtsverzorging van Biotherm. De textuur is heerlijk romig, aangenaam fris. De formule overtuigt met hydraterende Life Plankton en verstevigende, liftende rode algen, bekend vanwege hun veerkracht en de ondersteuning van de lichaamseigen elastine- en collageenproductie. De huid ziet er steeds gladder en soepeler uit en krijgt haar roze uitstraling terug, de contouren zijn verstevigd, dag na dag.

's Morgens en 's avonds op het gereinigde gezicht en hals aanbrengen.
Meer informatie