Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Caudalie Vinoperfect Instant Brightening Moisturizer 50ml Dagcréme

Caudalie Vinoperfect Instant Brightening Moisturizer 50ml Dagcréme

Normale prijs: € 39,95

Speciale prijs: € 34,95

  • In voorraad

  • U bespaart 13%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Dagcreme
Caudalie Vinoperfect Instant Brightening Moisturizer 50ml Dagcréme

Vermindert pigmentvlekken voor een stralende huid

De Vinoperfect Anti-Pigmentvlekken dagcrème is de optimale oplossing om donkere vlekken te voorkomen en te verzachten - ongeacht het type, de oorsprong of de leeftijd. De fluweelzachte geltextuur smelt direct in de huid en voorziet haar van waardevol vocht, terwijl natuurlijk parelmoer voor een mooie uitstraling en een helderder en egaler uiterlijk zorgt.
Dag na dag worden pigmentvlekken zichtbaar verminderd en ziet de teint er egaal uit. Tegelijkertijd verleidt de frisse, groene en fijne geur van bergamot, zoete sinaasappel, mandarijn en citroenhout alle zintuigen.
Caudalie zet zich in voor nul afval met zijn 100% recyclebaar glas en gerecyclede plastic verpakkingen, die kunnen worden afgevoerd naar speciale faciliteiten. Pompsluitingen en doppen zijn gemaakt van multimix-materialen die kunnen worden gerecycled in Caudalie Spa boutique's dankzij de samenwerking met Terracycle.
Zoals bij alle Caudalie-producten worden er geen parabenen, fenoxyethanol, ftalaten, minerale oliën, PEG's, siliconen of dierlijke ingrediënten gebruikt.

Breng de Vinoperfect Anti-vlekken dagcrème 's morgens na het Vinoperfect Radiance Serum aan op de huid van gezicht en hals, vermijd de huid rond de ogen.
Meer informatie