Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Clarins Nutri-Lumière Treatment Nuit 50ml Nachtcrème

Clarins Nutri-Lumière Treatment Nuit 50ml Nachtcrème

Normale prijs: € 138,50

Speciale prijs: € 92,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 33%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Nachtcreme
Huidtype Alle huidtypes
Clarins Nutri-Lumière Treatment Nuit 50ml Nachtcrème

Nutri-Lumière is de nieuwe Clarins Pro-Aging Innovative Skin Nutrition-reeks die de huid revitaliseert, herstelt en verbetert voor een gezonde uitstraling.

Nutri-Lumière Nuit is een geruststellende, smeltende nachtcrème die de huid revitaliseert, voedt en verheldert.
Naarmate we ouder worden nemen de voedingsstoffen in onze huid af, doordat ons micro-nutriëntennetwerk niet zo efficiënt functioneert en de huidbarrièrefunctie verzwakt wat een droge huid kan veroorzaken.

Nutri-Lumière Nuit; Voedende, verjongende nachtcrème

Clarins Laboratories heeft voor Nutri Lumière twee actieve ingrediënten ontwikkeld: biologisch extract van paardenkastanjebloesem en paardenkastanje-escine, het actieve molecuul in de vrucht. Dit verkwikkende duo maximaliseert de penetratie van voedingsstoffen in de huid en zorgt ervoor dat de huid wordt gevoed en stralend wordt, door het micro-nutriëntennetwerk te verbeteren om de belangrijkste voedingsstoffen efficiënter te leveren.
Met een nieuwe generatie texturen, bevat de smeltende nachtcrème tevens een cocktail van Anti-Pollution Complex, Shea boter, Organisch Harungana Extract en Organic Desert Date Extract die de huid beschermen, vullen, voeden en egaliseren om ouderdomsvlekken te verminderen en de uitstraling te verbeteren.

Nutri-Lumière Nachtcrème troost de huid met een zintuiglijke aanraking en een infuserende formule, perfect voor het revitaliseren en voeden van uw huid waardoor deze straalt.

Breng Nutri-Lumière Nuit 's avonds aan op de gereinigde huid van gezicht en hals. Te gebruiken in combinatie met de Nutri-Lumière Treatment Essence en de Nutri-Lumière Jour voor volledige voordelen.

1. Verbeter de textuur van uw huid met Nutri-Lumière Treatment Essence - de eerste stap in de ochtendverzorging die essentieel is voor een huid die vol vitaliteit is
2. Revitaliseer uw huid met Nutri-Lumière Jour - voedt intens en brengt de glans in uw huid terug.
3. Herstel uw huid met Nutri-Lumière Treatment Nuit - een geruststellende, smeltende nachtcrème die de huid na het ontwaken laat stralen.
Meer informatie