Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Clinique Smart Night Clinical Multi-Dimensional Repair Treatment Retinol 30ml

Clinique Smart Night Clinical Multi-Dimensional Repair Treatment Retinol 30ml

Normale prijs: € 97,40

Speciale prijs: € 63,95

  • In voorraad

  • U bespaart 34%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 m3
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Nachtcreme
Huidtype Alle huidtypes
Clinique Smart Night Clinical Multi-Dimensional Repair Treatment Retinol 30ml

Krachtige behandeling met retinol

Clinique Smart Night Clinical MD Multi-Dimensional Repair Treatment Retinol maakt indruk met zijn crèmige formule met retinol, een extreem krachtig anti-aging ingrediënt.
De huidherstellende nachtelijke verzorging wordt bijzonder goed door de huid opgenomen, ondersteunt haar bij natuurlijke regeneratieprocessen en vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels. Tegelijkertijd zorgt het voor intensief vocht - onmiddellijk en voor een lange tijd. Het resultaat bij continu gebruik: het huidbeeld ziet er egaler uit, de teint stralender, vergrote poriën verdwijnen vakkundig naar de achtergrond.

Breng na het reinigen een hoeveelheid ter grootte van een erwt aan op de huid, masseer in en vermijd het gebied rond de ogen.

Om de resultaten van retinol te optimaliseren, wordt aanbevolen om het te gebruiken als onderdeel van een verzorgingsroutine met andere anti-verouderingsproducten, bijv.
's Ochtends: Clinique Smart™ Custom-Repair Serum + Clinique Smart™ SPF 15 Custom-Repair Moisturizer
's Avonds: Clinique Smart™ Custom-Repair Serum + Clinique Smart Night™ Retinol + Clinique Smart Clinical™ MD Resculpt of Revolumize of Clinique Smart Night™ Custom-Repair Moisturizer (indien nodig voor intensievere verzorging)

Tips:
De tolerantie van retinol verschilt van persoon tot persoon. Retinol is een uiterst effectief en krachtig anti-aging ingrediënt. Lichte roodheid, een warm, tintelend gevoel of schilfering van de huid kunnen in het begin verschijnen en zijn normale en tijdelijke tekenen dat het product werkt.
Als u meer bijwerkingen ervaart tijdens het gebruik van Clinique Smart Night Clinical MD Multi-Dimensional Repair Treatment Retinol, moet u de toepassing verminderen tot om de nacht totdat de huid eraan gewend is. Deze gewenning kan tot 4 weken duren.
Nieuwe gebruikers en mensen met een zeer droge huid mogen het product gedurende twee weken slechts om de nacht gebruiken om de huid de kans te geven eraan te wennen. Gebruik voor een intensievere verzorging een mild reinigingsmiddel en breng daarna een vochtinbrengende crème aan.
Als u het gebruikt, moet u de tijd dat u uw huid aan de zon blootstelt aanzienlijk verminderen. Zorg ervoor dat u overdag zonnebrandcrème met SPF15 of hoger aanbrengt tijdens het gebruik en gedurende een week nadat u ermee bent gestopt. Houd er rekening mee dat extreme weersomstandigheden zoals wind of kou de huid intenser kunnen irriteren, dus neem de juiste voorzorgsmaatregelen om uw gezicht te beschermen.
Niet gebruiken met andere retinolproducten, b.v. B. Clinique Fresh Pressed™ Overnight Booster met pure vitamine A (retinol).
Meer informatie