Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Collistar Anti Cellulite Thermal Cream Set Thermal Cream 400ml + 75ml Abdomen & Hip Treatment

Collistar Anti Cellulite Thermal Cream Set Thermal Cream 400ml + 75ml Abdomen & Hip Treatment

Normale prijs: € 61,80

Speciale prijs: € 41,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 32%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 400 ml
Productsoort Lichaamsverzorging
Producttype Afslanken&Anti-Cellulitis, Bodycream
Huidtype Alle huidtypes
Collistar Anti Cellulite Thermal Cream Set Thermal Cream 400ml + 75ml Abdomen & Hip Treatment

GESCHIKT BIJ NORMALE CELLULITE EN EEN VERSLAPTE HUID

• Bevat zeealgen en essentiële oliën • Longlasting effect

Collistar Anti Cellulite Thermal Cream is uitzonderlijk doeltreffend en heeft een dubbele werking: bestrijdt de zichtbare gevolgen van cellulite en verstevigt het huidweefsel. Bevat een exclusieve formule die zes verschillende soorten zeealgen combineert met thermaal water en met een superconcentraat van verstevigende stoffen en vochtafvoerende plantenextracten. Dit heeft een zeer intensieve werking tot gevolg die gericht is op reductie van de sinaasappelhuid en locale ophopingen door het geleidelijk remodelleren van de behandelde gebieden, die in korte tijd steviger, veerkrachtiger en gladder worden. De aanwezigheid van Fomblin HC 25®, een speciale stof die de werkstoffen in de behandelde gebieden vasthoudt, zorgt dat de formule langer werkt en verbetert de resultaten. Zacht en gemakkelijk te gebruiken, ook zeer geschikt voor massage.

• Collistar Abdomen and Hips Meso-Remodeling Treatment heeft een intensieve en specifiek figuurcorrigerende werking op de (onder)buik en heupen en helpt bij het behouden van een mooi silhouet.

De verbeterde formule is verrijkt met een bijzonder Remodellerend Complex® dat helpt bij het behouden van een mooi silhouet van deze huidzone, die naarmate het verstrijken van de jaren en door hormonale veranderingen de neiging heeft zwaarder te worden.
Het sterke punt van het product is de combinatie van rode peper en menthol die, door het opwekken van een warmte-koude sensatie, een soort ‘vasomotor gymnastiek’ op de behandelde huidgebieden uitoefenen die de microcirculatie stimuleert en de mobilisatie van vetten bevordert.
Collistar Abdomen and Hips Meso-Remodeling Treatment wordt snel geabsorbeerd en is speciaal ontwikkeld om te worden aangebracht met een lichte massage voor een optimale werking. Tintelingen en de eventuele roodheid van de behandelde delen zijn een teken dat de behandeling werkt.

Verwarm een kleine hoeveelheid product in je handen en breng met cirkelvormige bewegingen rond de navel aan. Ga verder richting de heupen, dijen en onderrug. Stimuleer de microcirculatie door zachtjes met de vingers te drukken. Voor langdurige, nog betere resultaten, dagelijks 's morgens of' s avonds aanbrengen. Ideaal voor vrouwen van alle leeftijden en perfect bij gebruik voor het sporten voor nog betere resultaten.
Meer informatie