Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Collistar Perfecta Plus Eye Contour Perfection Cream 15ml Oogcrème

Collistar Perfecta Plus Eye Contour Perfection Cream 15ml Oogcrème

Normale prijs: € 55,61

Speciale prijs: € 32,95

  • In voorraad

  • U bespaart 41%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 15 ml
Productsoort Oog- en lipverzorging
Producttype Oogcreme
Huidtype Alle huidtypes
Collistar Perfecta Plus Eye Contour Perfection Cream 15ml Oogcrème

Eye Contour Perfection Cream corrigeert, lift, herstelt


Perfecta Plus Eye Contour Perfection Cream is een doeltreffende oogcontourbehandeling met drie functies, die er voor zorgen dat de oogcontouren er direct frisser en stralender uitzien en een geleidelijke herstellende werking garanderen. Het corrigeert en verheldert, dankzij kleur-corrigerende gekleurde pigmenten en verhelderende micro-parels die wallen, donkere kringen en rimpeltjes camoufleren.
De oogcrème heeft een dubbele liftende werking, het lift en herstelt de stevigheid van het bovenste ooglid dankzij BeautyEye™, een specifiek actief ingrediënt voor dit gebied. De huidzone onder het oog wordt gladgestreken en hersteld dankzij caffeïne, dat de microcirculatie stimuleert waardoor de afvoer van interstitieel vocht wordt vergemakkelijkt.
Perfecta Plus Eye Contour Perfection Cream herstelt de oogcontouren waardoor deze steviger en beter in vorm zijn dankzij het Face-Rebuilding Complex® (een waardevolle all-over anti-verouderingsbehandeling die huidveroudering over de hele linie bestrijdt om je gezicht te verjongen, geformuleerd op basis van de meest geavanceerde wetenschappelijke onderzoeken).

’s Ochtends en ’s avonds een kleine hoeveelheid met zacht kloppende bewegingen op de oogcontouren aanbrengen. Oogheelkundig getest, ook geschikt voor contactlensdragers.
Meer informatie