Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Estée Lauder Revitalizing Supreme + Optimizing Power Treatment Lotion 200ml Toner

Estée Lauder Revitalizing Supreme + Optimizing Power Treatment Lotion 200ml Toner

Normale prijs: € 50,00

Speciale prijs: € 32,95

  • In voorraad

  • U bespaart 34%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 200 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Speciale verzorging, Overig
Huidtype Alle huidtypes
Estée Lauder Revitalizing Supreme + Optimizing Power Treatment Lotion 200ml Toner

Ontdek de nieuwe Optimizing Power Treatment Lotion verrijkt met Estée Lauder's exclusieve Moringa-extract. Voor een gerevitaliseerde en stralende huid.

Deze behandelingslotion, verrijkt met moringa-extract en 2 keer geconcentreerd in hyaluronzuur, hydrateert, revitaliseert en geeft de huid onmiddelijk een gezonde uitstraling.

- Moringa-extract verrijkt met hyaluronzuur - Estée Lauder's exclusieve lotion, geladen met vitamines en mineralen, voedt en versterkt de huid, vergrendelt hydratatie, herstelt uitstraling en bereidt de huid voor om alle voordelen van het verzorgingsritueel te ontvangen. Al duizenden jaren staat de Moringa-plant (vaak de "wonderboom" of "levensboom" genoemd) bekend om zijn uitzonderlijk voedende kwaliteiten. Het bevat de belangrijkste bouwstenen van het leven - calcium, kalium, vitamine C, aminozuren en omega 3. Het is een van de krachtigste antiverouderingsingrediënten die we ooit hebben ontdekt.
- 2x geconcentreerd hyaluronzuur - gecombineerd met huidbarrière-herstellende middelen, helpt de beschermende barrière van de huid te versterken en het natuurlijke vermogen om zichzelf te rehydrateren.
- Krachtige antioxidanten - zoals vitamine C, E, helpen de huid zich te verdedigen tegen milieu-agressies, verantwoordelijk voor de versnelling van zichtbare tekenen van leeftijd van het uiterlijk.

Intense en duurzame hydratatie maakt het mogelijk om de huidbarrière te herstellen en te versterken: hydratatie is diep in de huid vergrendeld, fijne lijnen zijn minder zichtbaar, de huid is voller, stralend, gerevitaliseerd.
Het is de essentiële stap voor elk zorgritueel om de huid voor te bereiden op de voordelen van uw serum, uw dagcrème.

De lotion is de eerste stap in het huidverzorgingsritueel! Het wordt 's ochtends en 's avonds aangebracht, onmiddellijk na het reinigen van de huid, vóór het serum.
Breng 5 of 6 druppels lotion aan in de palm van je hand, druk je handpalmen tegen elkaar, breng aan op het gezicht, of gebruik een wattenschijfje.
Tik tegelijkertijd met de handen op beide wangen en tegelijkertijd op het voorhoofd en de kin.
Meer informatie