Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Gisada Donna 50ml eau de toilette spray

49% korting

Gisada Donna 50ml eau de toilette spray

Aanbieding

Normale prijs: € 89,00

Normale prijs: € 55,95

Speciale prijs: € 44,95

  • In voorraad

  • U bespaart 49%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de toilette
Gisada Donna 50ml eau de toilette spray

Dit parfum is erin geslaagd de schoonheid, de elegantie en de essentie van de vrouw te weerspiegelen, te onderstrepen en te verdubbelen.

Gisada Donna is een olfactorische ervaring van een bijzonder aanstekelijke soort. De natuurlijkheid en fascinatie is toe te schrijven aan de florale-oriëntaalse geurfamilie. In de topnoot zitten florale noten en zonnige, warme bergamot. Deze aspecten weerspiegelen het romantische karakter van de vrouw. De hartnoot is zacht en lieflijk en overtuigt met het verheven wezen. De basis is sensueel en fluweelachtig en benadrukt de elegantie van de draagster. Dit parfum is erin geslaagd de schoonheid, de elegantie en de essentie van de vrouw te weerspiegelen, te onderstrepen en te verdubbelen.

Florale aroma's onderscheiden zich vooral door hun natuurlijke geur en behoren tot de populairste vrouwelijke geuren. De oriëntaalse geur is waarschijnlijk de oudste en meest fascinerende. Het voert ons terug naar de betoverende wereld van "Duizend-en-een-nacht". Oosterse geuren zijn intensief, gedenkwaardig en overtuigend.

Top : Romantische, elegante Florentijnse iris naast de verrukkelijke viooltjesbloesem in een bedje van suikerspin. Het geheel wordt verwarmd door de felle zon en Siciliaanse bergamot.
Hart : Fijne benzoë (Siam-hars) afgerond met witte perzikbloesem, met zoete Sambac Jasmijn en vrolijk dansende patchoeli.
Basis : Sensuele musk-harmonie, omgeven door fluweelzacht sandelhout, gekust door een druppel koffie en afgerond met elegante en vrouwelijk sensuele tuberoos.
Meer informatie