Lancaster 365 Cellular Elixer

Lancaster 365

Heeft u last van pigmentvlekken of een beschadigde huid? Dan biedt Lancaster 365 uitkomst. Door de unieke samenstelling wordt de reparatie en DNA-bescherming van uw huid ondersteund, zodat uw huid er weer jonger en stralender uitziet. De huid veroudert en beschadigt door invloeden van buitenaf zoals blootstelling aan zonlicht en andere milieueffecten. Lancaster 365 ondersteunt het herstel van de huid en maakt dat de werkzame stoffen in uw huidverzorgingsproducten optimaal worden benut. Na een maand merkt u al het effect: uw huid is elastischer en de fijne lijntjes en rimpeltjes vervagen.
Meer informatie

Lancaster 365 dagcreme

Voor het optimale effect kiest u voor een Lancaster 365 dagcreme. Er zijn twee varianten ontwikkeld: een versie voor de normale huid en een dagcreme voor de droge, gevoelige huid. U brengt de creme ’s morgen en ’s avonds op het gereinigde gezicht aan en op de hals. De dagcreme heeft een frisse en lichte textuur die de huid kalmeert en beschermt tegen UV-straling. Met het dagelijks gebruik van Lancaster 365 dagcreme bestrijdt u de oorzaken van huidveroudering en ondersteunt u het natuurlijke herstel van de huid. Zo investeert u 365 jaar in een jeugdige, frisse uitstraling!

Lancaster 365 Intense

Wilt u uw huid juist in de zomermaanden beschermen? Combineer dan de Lancaster 365 Intense met een van onze Lancaster zonneproducten. Uw huid wordt op die manier beschermd tegen de beschadigende werking van UV-straling door de fellere zomerzon. Tegelijkertijd ondersteunt Lancaster 365 Intense het herstel van bestaande huidbeschadigingen en pigmentvlekken. Voor de wat oudere huid kunt u ook kiezen voor een combinatie met Lancaster Skin Therapy. Dit is een milde, hydraterende anti-aging zonnebrandcrème voor mannen en vrouwen vanaf 35 jaar. Bij ParfumCenter vindt u een ruim aanbod van Lancaster huidverzorgingsproducten voor een scherpe prijs. Bestel online en profiteer van onze snelle, verzekerde verzending.