Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Klantenservice

Garantie & Retourneren
 • Wat zijn de garantie voorwaarden?

  Parfumcenter.nl biedt uitsluitend originele merk producten aan, al onze producten worden geleverd met wettelijke garantie. Indien een product gebreken vertoont verzoeken we u vriendelijk dit zo spoedig mogelijk aan ons te melden. Uw aankoopbon geldt als garantiebewijs bewaar deze dus goed.

 • Ik heb een beschadigd product ontvangen, wat nu?

  Heeft u ondanks onze zorg en de verzekerde verzending een beschadigd product ontvangen? Neem dan direct contact met ons op om de schade te melden, wij nemen uw melding gelijk in behandeling. 

 • Ik heb het verkeerde product ontvangen, wat nu?

  Heeft u ondanks onze zorg een verkeerd product ontvangen? Dan verzoeken we u vriendelijk zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice. Zij kunnen u voorzien van een retourlabel en zorgen dat het juiste artikel z.s.m kostenloos naar u verstuurd wordt.

 • Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

  Wanneer u een bestelling wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice, zij zorgen dat uw bestelling uit het proces wordt verwijderd en verzorgen de creditering van uw aankoopbedrag.

 • Kan ik mijn bestelling retourneren?

  Indien u een product wenst te retourneren, verzoeken we u vriendelijk om eerst contact op te nemen met onze klantenservice. 

  U kunt producten retourneren in geval van:

  • Een gebrekkig product; indien een product gebreken vertoont dient u dit zo spoedig mogelijk aan ons te melden. Uw factuur dient hiervoor als garantiebewijs.
  • Herroepingsrecht: U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Producten die geopend , gebruikt, of beschadigd zijn door de klant zijn hiervan uitgesloten. De retourkosten zijn in dit geval voor de klant.

  Producten die u niet kunt retourneren:

  • Producten (zonder gebreken) waarvan de verzegeling en/of sealing is verbroken ivm houdbaarheid en hygiëne.