Lancaster zonneproducten

De zomer komt er weer aan! Geniet onbezorgd van de zon met onze beschermende Lancaster zonneproducten. Met de optimale UVA/UVB-bescherming krijgt uw huid een mooie bruine teint zonder dat de zon uw huid beschadigt. Voor de snelbruinende huid die niet snel verbrandt, is de Lancaster Sun Beauty Fresh Milk Sublime Tan met factor 10 een goede optie. Heeft u een lichte huid die gevoeliger is voor verbranding, dan kiest u voor een hogere beschermingsfactor met bijvoorbeeld Lancaster Sun Beauty Oil-Free Milky Spray Sublime Tan met factor 30. Voor het beste resultaat is het verstandig om de Lancaster zonneproducten niet te dun aan te brengen. 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

34 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

34 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Lancaster zonneproducten aanbieding

Bent u een echte zonaanbidder, maak dan gebruik van onze lancaster zonneproducten aanbieding. U kunt dan alvast meerdere verpakkingen aanschaffen voor uw vakantie of kiezen voor een gevarieerd aanbod van verschillende beschermingsfactoren. Zo brengt u op dagen met minder zon een lagere factor aan of kiest u een meer waterbestendige versie voor een dag aan zee of in het zwembad. Bekijk regelmatig onze webwinkel voor een Lancaster zonneproducten aanbieding of een van onze talloze andere Lancaster series. Bijvoorbeeld de Lancaster Skin Therapy die algemene huidverzorging combineert met bescherming tegen schadelijke milieu- en UV-effecten.

 

Lancaster zonneproducten gezicht

De armen en vooral het hoofd staan het meest bloot aan de invloeden van de zon. Daarom bieden de Lancaster zonneproducten gezicht bescherming voor en na blootstelling van de zon. Met de Sun Preparing Hydrating Serum kunt u al twee weken van tevoren beginnen met het voorbereiden van uw huid aan blootstelling aan de zon. De andere Lancaster zonneproducten gebruiken dit serum als basisbescherming voor een betere werking. Na het zonnen gebruikt u een After Sun Cream voor een fluweelzacht, rustgevend effect op de huid of een hydraterende Lancaster Aquamilk. ParfumCenter heeft een breed aanbod Lancaster zonneproducten gezicht en zon bescherming. Bestel nu en maak gebruik van onze snelle, verzekerde verzending!