Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Lancome Nutrix Nourishing and Soothing Rich Cream 75ml Gezichtscrème Zeer Droge Huid

Lancome Nutrix Nourishing and Soothing Rich Cream 75ml Gezichtscrème Zeer Droge Huid

Normale prijs: € 48,00

Speciale prijs: € 38,95

  • In voorraad

  • U bespaart 19%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 75 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Dagcreme, Nachtcreme
Huidtype Droge huid, Gevoelige huid
Lancome Nutrix Nourishing and Soothing Rich Cream 75ml Gezichtscrème Zeer Droge Huid

Lancome Nutrix Nourishing and soothing Treatment Rich Cream 50ml

Lancôme Nutrix: eersteklas huidverzorging sinds 1936
Wie kent haar niet, dit ultra-delicate Beauty-ikoon? Sinds ze het merk in 1936 beroemd maakte, zet Nutrix Crème van Lancôme nieuwe maatstaven in huidverzorging. Destijds mengde de voor Lancôme in dienst zijnde chemicus Pierre Vélon proteïnen, lipiden en andere organische ingrediënten tot een unieke delicate textuur, die Lancôme-oprichter Armand Petitjean vervolgens afrondde met een niet minder tedere geur. Lancôme Nutrix was geboren - en werd al snel geprezen als een wonder-crème.
Maak gebruik van een Skincare-Legende
En inderdaad: Lancôme Nutrix is een all-round talent voor de droge huid van het gezicht en van het hele lichaam. De intensieve verzorging is ontwikkeld om de huideigen lipidenproductie te ondersteunen en om de huid met de modernste actieve ingrediënten te verzorgen. Wordt het 's avonds vóór het slapengaan aangebracht, hydrateert het duurzaam, zonder vettig aan te voelen en verzacht het onaangename gevoelens van een geïrriteerde huid. Zo krijgt de huid nieuwe soepelheid en is optimaal beschermd. Niet voor niets zet de originele formule van Lancôme Nutrix ook vandaag de dag nog de toon in de wereld van crèmes. 
Met Lancôme Nutrix voor de droge huid
Ondertussen is Lancôme Nutrix versterkt: "Nutrix" is een klankrijke naam voor een hele verzorgingslijn, die - naast het gezicht - ook op het lichaam, de handen en de lippen is gericht. Deze meer gespecialiseerde creaties van Nutrix behoren tot de absolute topverkopers van het label - dankzij de innovatieve, voedende formuleringen. Met Nutrix-Royal heeft Lancôme de lijn ook uitgebreid met een formule voor koninklijke verzorging, speciaal voor de droge en zeer droge huid - de perfecte hulp voor een schilferige of ruwe huid.

Meer informatie