Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Collistar

Het van oorsprong Italiaanse merk Collistar ontstond op de cosmetische afdeling van een grote farmaceut, Zambeletti Spa. In 1982 werd het merk op de markt gebracht en groeide langzaam uit tot een succesvolle positie in de markt . Collistar is inmiddels een grote naam geworden in de beauty branche geworden, dankzij de exclusieve cosmetica zoals huidverzorging, make up en haarverzorging. Het succes is voornamelijk gebaseerd op de combinatie van dermatologische expertise en doeltreffende aanpak van de verzorgingsproducten. Bij ParfumCenter vind je een ruim aanbod Collistar verzorging voor aantrekkelijke prijzen! Meer informatie
Collistar

378 artikel(en)

Collistar make up

Je hebt bij ParfumCenter de keuze om Collistar make-up te kopen. Denk bijvoorbeeld aan een oog- of lippotlood die je een klassieke look geeft of een BB cream die je een gezonde, natuurlijke kleur geeft. Met een gezichtsreiniger kun je op een verzorgende manier alle make-up resten van je huid verwijderen en je klaarmaken voor de nacht met een nachtcreme van je favoriete merk. Straal als nooit tevoren met Collistar make up met een mooie prijs!

Collistar magic drops

Blijf ook in het najaar egaal bruin met de Collistar magic drops. Deze zelfbruiner is onderdeel van Collistar huidverzorging, wordt gebruikt voor het gezicht en is geschikt voor alle huidtypen. Je krijgt hetzelfde effect als na een bezoek aan de zonnebank en kunt rekenen op een snel, natuurlijk en egaal resultaat. Ook is het gezonder voor je huid dan een behandeling met uv-stralen. De Collistar magic drops voelen licht en zijdezacht aan en de geur is heerlijk. Ontdek de vele voordelen van dit product bij ParfumCenter!

Collistar aanbieding

Wij bieden al onze merken voordelig aan en hebben daarnaast ook regelmatig een Collistar aanbieding. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je nooit teveel betaalt! Daarbij garanderen wij dat de producten 100% origineel zijn en komt jouw Collistar voor dames of voor heren bestelling snel jouw kant op. Ontdek in ons assortiment ook Collistar voor mannen. Laat je huid weer stralen met onze huidverzorgingsproducten en bestel je favoriete Collistar aanbieding bij ParfumCenter!