Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Nuxe Nuxuriance Ultra Replenishing Global Anti-Aging Rich Cream 50ml Dagcrème

Nuxe Nuxuriance Ultra Replenishing Global Anti-Aging Rich Cream 50ml Dagcrème

Normale prijs: € 66,25

Speciale prijs: € 38,95

  • In voorraad

  • U bespaart 41%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Dagcreme, Antirimpelcreme
Huidtype Droge huid
Nuxe Nuxuriance Ultra Replenishing Global Anti-Aging Rich Cream 50ml Dagcrème

Anti-aging, aanvullende rijke crème. Droge tot zeer droge huid.

Deze globale anti-verouderende, rijke crème met saffraan en bougainvillea Bi-floral Cells® helpt de huid te regenereren, gezichtscontouren opnieuw vorm te geven en rimpels glad te strijken. De huid ziet er jonger uit: glad, alsof ze weer voller is. De natuurlijke uitstraling wordt versterkt. Deze crème zorgt voor voeding, soepelheid en comfort.

Breng Nuxuriance Ultra Replenishing Global Anti-Aging Rich Cream 's ochtends na het Nuxuriance Ultra Serum aan op uw grondig gereinigde gezicht, hals en decolleté.
1. Verwarm een druppel serum tussen de handpalmen.
2. Breng aan met korte, gladmakende bewegingen met afwisselende handen, omhoog werkend vanaf de onderkant van uw gezicht. Besteed bijzondere aandacht aan de gezichtscontouren en slapen.
3. Herhaal de bewegingen aan de andere kant van uw gezicht. Breng vervolgens aan op uw decolleté en strijk vanuit het midden naar buiten toe.

Rijke textuur die versmelt met de huid. Natuurlijke ingrediënten, waaronder Bi-Floral Cells® van saffraan en bougainvillea, moerasbloem en extract van biologische papaverblaadjes. 93,4% van de totale ingrediënten is van natuurlijke oorsprong.
Meer informatie