Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Tom Ford Metallique 50ml eau de parfum spray

Tom Ford Metallique 50ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 135,00

Speciale prijs: € 114,95

  • In voorraad

  • U bespaart 15%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de parfum
Tom Ford Metallique 50ml eau de parfum spray

Gesmeed met elegante glans, fascineert TOM FORD METALLIQUE zijn bewonderaars met een pulserende flits van moderne, vastberaden vrouwelijkheid; eigenzinnig, lichtgevend en in volle bloei. Een hoogglanzend pantser van verslavende aldehyden omhult haar weerkaatsende kern van sensuele witte bloemen, net als een metalen Venus in fleurs.

Eigenzinnig, onverschrokken, verslavend: Tom Ford Metallique

Als een gepantserde geborduurde jurk, opent de metalen omhulling van lichter dan lucht-aldehyden het parfum als een tweede huid, de botsing van frisse bergamot en roze peper versterkt de onverzadigbaarheid van de eerste indruk.
Onder haar koele fineer wordt het florale hart van Metallique versterkt, door delicate witte bloesems van meidoorn en Lelietje-van-dalen met de bedwelmende nectar van heliotroop naast elkaar te plaatsen.
Een aura van ambrettezaad geeft warmte met houtachtige verbuigingen van Peru-balsem. De zachte geur van vanille en romig sandelhout zorgen voor een verslavende, contrasterende finish die perfect aansluit op het metalic karakter van de opening.
Metallique van Tom Ford is een florale aldehyde geur voor vrouwen en werd in 2019 uitgebracht.

Top : Aldehyden, Bergamot en Roze peper;
Hart : Meidoorn, Lelietje-van-dalen en Heliotroop;
Basis : Ambrette, Perubalsem, Vanille en Sandelhout.
Meer informatie