Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Lancaster Sun 365 BB Body Cream SPF15 BB Cream 125ml

Lancaster Sun 365 BB Body Cream SPF15 BB Cream 125ml

Normale prijs: € 31,93

Speciale prijs: € 22,50

  • In voorraad

  • U bespaart 30%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 125 ml
Productsoort Lichaamsverzorging
Producttype Zonproducten
Huidtype Alle huidtypes
Lancaster Sun 365 BB Body Cream SPF15 BB Cream 125ml

Onmiddellijke zon gekuste tan en lichaamsbescherming tegen blootstelling aan de eerste zon met Sun 365 BB Body Cream SPF15. Geniet het hele jaar door van een natuurlijke bruine kleur. Vlekkeloos en elegant met matterende ingrediënten om imperfecties te minimaliseren voor een stralende gloed met een fluweelachtige finish. [Glow + Protect + Care].
Met Sun 365 BB Body Cream SPF15 biedt Lancaster je de mogelijkheid, de nog niet gebruinde huid een gouden gloed te geven - en tegelijkertijd te profiteren van beschermingsfactor 15. Dankzij de anti-oxidatieve ingrediënten biedt de zonnebrandcrème bovendien bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Je huid krijgt een gouden, individuele glow - zonder zelfbruinende ingrediënten.
Met het "Tan Activator" -complex ondersteunt de formule ook de geleidelijke ontwikkeling van echte bruining om het lange wachten tussen de eerste zonnestralen en de zomervakantie te verfraaien. Glycerine geeft de huid 24 uur lang continu vocht, de fluweelachtige finish verbergt elegant onzuiverheden en geeft je huid een natuurlijke uitstraling.

Voordelen:
Onmiddellijke zon gekuste tan, ultra breed-spectrumbescherming, gemakkelijke en gelijkmatige toepassing, 24 uur hydratatie.

Breng royaal aan op het lichaam voor blootstelling aan de zon. Laat drogen voordat je je aankleedt. Was de handen na gebruik. Kan met water en zeep worden verwijderd.
Meer informatie