Alyssa Ashley

Deze lijn is vernoemd naar de jongste dochter van artistiek kunstenaar Houbigant en is opgericht in de jaren 60. Met bijzondere geurcombinaties onderscheidt de Alyssa Ashley lijn zich en de flacons en verpakkingen zijn al een expressie van moderne kunst op zich. ParfumCenter biedt je een ruim assortiment parfums en huidverzorgingsproducten, waaronder Alyssa Ashley. Ontdek de symphonie van geuren nu in onze webshop!

Meer informatie

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Alyssa Ashley parfum

Het eerste parfum, Musk by Alyssa Ashley, werd in 1968 gelanceerd en is sindsdien vergezeld van meer verrassende geuren, zoals Vanilla, deze is gebaseerd op de Caribische eilanden en Fizzy, een geur die plezier ademt. Voor elke vrouw is er wel een Alyssa Ashley dames parfum te vinden en bij ParfumCenter kun je rekenen op een scherpe prijs en snelle levering. Maak jezelf of een vriendin blij met een passend parfum voor dames, nu gemakkelijk online!

Alyssa Ashley Musk

Een zachte poederachtige florale muskusgeur voor vrouwen en mannen, dat is Alyssa Ashley Musk. Dit luchtje doet zoals genoemd dienst als damesparfum en parfum voor heren. Dit zie je ook terug in de verpakking waar zwart staat voor het mannelijke en wit voor het vrouwelijke. Het begint met vleugen van jasmijn en rozen en de muskus geeft dit parfum zijn sexappeal Deze geur kan overal en altijd gedragen worden, maak een blijvende indruk met Alyssa Ashley Musk.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.