Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Balenciaga parfum

Begonnen als modeontwerper in 1919 werd in 1946 Balenciaga zijn eerste parfum gelanceerd. Door zijn kleding is de taille niet meer weg te denken uit het modebeeld en door zijn parfum kunt u altijd stijlvol en eminent verschijnen. Elk Balenciaga parfum is klassiek in zijn eenvoud om de puurheid van de vrouw te laten stralen, zowel in het ontwerp van de fles als dat van de geur. Gelukkig is geen vrouw hetzelfde en hebben wij een ruim assortiment overheerlijke geuren!

Meer informatie
Balenciaga

Balenciaga eau de parfum

In onze collectie is elke geur van Balenciaga een eau de parfum, dit heeft als kenmerk dat het over het algemeen intenser is dan een eau de toilette. Door een hoge concentratie van de geurbestanddelen bent u verzekerd van lang draagplezier. Balenciaga eau de parfum is 100% origineel, net als de rest van ons ruime aanbod! Probeer ook eens een overheerlijk Dior parfum uit ons ruime assortiment. Parfum miniaturen zijn een mooie manier om meerdere geuren uit te proberen voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Balenciaga parfum Florabotanica

Niets is wat het lijkt. Dit geldt ook voor het Balenciaga parfum Florabotanica. Op het eerst gezicht heeft deze geur een forale, bijna romantische compositie. Maar bij nader inzien kan een sterker, meer obscuur karakter onderscheiden worden. Het Balenciaga parfum Florabotanica is lief en stoer tegelijk, waardoor het de aandacht trekt van elke neus. Het ontwerp van de flacon is eveneens onderscheidend met een aantrekkelijk en modern design. Florabotanica is een betoverende en provocerende damesgeur!

Balenciaga parfum kopen

Laat uw vrouwelijkheid spreken met het dragen van een Balenciaga parfum. Kopen kan snel en voordelig bij ParfumCenter! Wilt u eens iemand verrassen en blij maken? Wij hebben ruime keuze uit verschillende geschenksets. Wij hebben bijvoorbeeld bijzondere sets met luxe verzorgingsproducten, overheerlijke parfums of een combinatie van beide. Deze kunt u uiteraard simpel samen met uw favoriete Balenciaga parfum kopen in onze webshop!