Balenciaga parfum

Cristóbal Balenciaga Eisaguirre is begonnen als modeontwerper in 1919 en werd als dirigent gezien van de Haute Couture. Balenciaga parfum werd voor het eerst gelanceerd in 1946, Le Dix, genoemd naar het huisnummer van zijn modehuis te Parijs. Hier kreeg zijn succes internationaal erkenning. Door zijn kleding is de taille niet meer weg te denken uit het modebeeld en door zijn parfum kunt u altijd stijlvol en beeldig verschijnen. Elk Balenciaga parfum is klassiek in zijn eenvoud om de puurheid van de vrouw te laten stralen. Dit geldt voor de ontwerpen van de flessen en de geuren zelf. Geen vrouw is hetzelfde en gelukkig hebben wij een ruim assortiment overheerlijke geuren!

Meer informatie
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Balenciaga eau de parfum

In onze collectie is elke geur van Balenciaga een eau de parfum, dit heeft als kenmerk dat het over het algemeen intenser is dan een eau de toilette. Door een hoge concentratie van de geurbestanddelen bent u verzekerd van lang draagplezier. Balenciaga eau de parfum is 100% origineel, net als de rest van ons ruime aanbod! Probeer ook eens een overheerlijk Dior parfum uit ons ruime assortiment. Parfum miniaturen zijn een mooie manier om meerdere geuren uit te proberen voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Balenciaga parfum Florabotanica

Niets is wat het lijkt. Dit geldt ook voor het Balenciaga parfum Florabotanica. Op het eerst gezicht heeft deze geur een forale, bijna romantische compositie. Maar bij nader inzien kan een sterker, meer obscuur karakter onderscheiden worden. Het Balenciaga parfum Florabotanica is lief en stoer tegelijk, waardoor het de aandacht trekt van elke neus. Het ontwerp van de flacon is eveneens onderscheidend met een aantrekkelijk en modern design. Florabotanica is een betoverende en provocerende damesgeur!

Balenciaga parfum Paris

Kent u dat gevoel, op een frisse ochtend wakker worden in het romantische Parijs met een omhelzing van luxe kant en een overweldigende essence? Balenciaga parfum Paris maakt elke dag een elegante indruk. Deze luxe creatie is stedelijk en traditioneel en bedoeld voor de sierlijke lady dankzij het karakteristieke viooltjesblad. Bovendien is de chique designflacon een prachtig Frans kunstwerk voor op uw make-up tafel. Verrijk uw vrouwelijkheid naar een ultiem hoogtepunt met Balenciaga parfum Paris.

Balenciaga parfum kopen

Laat uw vrouwelijkheid spreken met het dragen van een Balenciaga parfum. Kopen kan snel en voordelig bij ParfumCenter! Wilt u eens iemand verrassen en blij maken? Wij hebben ruime keuze uit verschillende geschenksets. Wij hebben bijvoorbeeld bijzondere sets met luxe verzorgingsproducten, overheerlijke parfums of een combinatie van beide. Deze kunt u uiteraard simpel samen met uw favoriete Balenciaga parfum kopen in onze webshop!

Copyright © 2021 ParfumCenter.nl. All rights reserved.