Balmain

Uit de handen van een Franse kledingontwerper is Balmain parfum ontstaan. Dit parfum wordt door onze vaste klanten zeer positief ontvangen vanwege het verleidelijke en uitnodigende karakter. De verschillende geurlagen van het Balmain parfum lopen heel subtiel in elkaar over en geven echt een geurbeleving. Nog een voordeel is dat de gedragen geur lang houdt, dus je doet er langer mee. Ontdek deze en vele andere parfums scherp geprijsd in de webshop van ParfumCenter!

Meer informatie
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Balmain parfum dames

Luxe met een edgy tintje, dat is Balmain parfum voor dames. Durf en elegantie worden gecombineerd. Dit parfum past bij de Balmain vrouw dankzij de mix van aantrekkingskracht en uiterste zelfverzekerdheid. Als top is gekozen voor kristallijne roos, nashi peer en osmanthus. Het hart is gevuld met sharry baby orchidee, die verrassend genoeg ruikt naar chocolade. Balmain parfum voor dames eindigt tot slot met Amarys, sandelhout en kasjmier hout met een vleugje Barenia leer en zorgt zo voor een stoer en scherp randje.

Balmain parfum heren

Een geur voor de authentieke en modebewuste trendsetter, zo kun je Balmain parfum voor heren het best omschrijven. Dit parfum voor heren is verleidelijk en uitnodigend en dus precies wat de moderne man nodig heeft. Deze houtachtige geur heeft als top de opvallende noten van verkwikkende bergamot, gecombineerd met nootmuskaat en saffraan. In het hart vind je een fijne combinatie van leder en viooltjesblad, wat soepel overgaat in ceder, tonka en mos. Balmain drukt zijn stempel op dit parfum met een duidelijke boodschap. Sensueel, elegant en verslavend, dat is Balmain parfum voor heren zeker. Profiteer van onze snelle levering en kijk snel in de webshop!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.