Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Tom Ford parfum

In het oeuvre van de excentrieke en vooral creatieve Tom Ford mag een parfum natuurlijk niet ontbreken. Het is door Ford dat modehuizen als Gucci en Yves Saint Laurent een opleving hebben doorgemaakt. Uiteindelijk is hij begonnen met zijn eigen kledinglijn dat samen met zijn parfums en accessoires verkocht wordt in zijn eigen winkels. Een Tom Ford parfum laat u kennismaken met een luxe geurenpalet en wordt uitgevoerd in stijlvolle flacon. Verschillende parfums van dit merk kunnen gedragen worden door zowel mannen als vrouwen. Tom Ford is met recht een man met stijl!

Meer informatie
Tom Ford

Tom Ford parfum heren

Uiteraard bestaat er een uniek Tom Ford parfum voor heren. Tom Ford for Men is bijvoorbeeld een mooie interpretatie van de moderne mannelijkheid. Maar de Neroli Portofino doet hier zeker niet voor onder, tenminste niet als het gaat om kracht. Deze geur die net zo makkelijk gedragen kan worden door mannen als vrouwen belichaamt het bruisende, sprankelende en de levendigheid die ieder persoon zou moeten hebben. Een Tom Ford parfum voor heren is er voor alle zelfbewuste mannen!

Tom Ford parfum dames

De perfecte symbiose van schoonheid en de lekkerste geuren ligt in ieder Tom Ford parfum voor dames. Black Orchid bewijst dit met de sensuele sporen van zwarte orchidee en specerijen. Het Tom Ford Orchid Soleil is de zomerse variant hiervan en weet goed hoe je de vrouw in het zonnetje moet zetten. Het Tom Ford Velvet Orchid parfum voor dames is de erfenis van een vrouwelijke geur met een glamoureuze florale signatuur. Deze wordt vervolgt en sensualiteit opnieuw geïnterpreteerd.

Tom Ford parfum Noir

Zoals gezegd zijn diverse geuren door zowel mannen als vrouwen te dragen. Het Tom Ford parfum Noir is een goed voorbeeld. Met het Tom Ford Noir Pour Femme weet Tom Ford een parfum voor dames te creëren dat perfect is afgeleid van de mannelijke versie. Het borduurt verder op zijn thema van de mannelijke dualiteit. Het Tom Ford parfum Noir is raadselachtig, complex en verrassend! En dan heb je het Tom Ford White Patchouli parfum voor dames nog, een onorthodoxe geur in de florale houtachtige categorie. Patchouli wordt hiermee uit het cliché bevrijd waar het tot nu toe in heeft gezeten.

Tom Ford parfum goedkoop

Eigenlijk vindt u het Tom Ford parfum nergens zo goedkoop als bij ParfumCenter. Wij kopen scherp in waardoor wij zeer aantrekkelijke prijzen kunnen aanbieden voor al onze producten. En zowel de geur als de flacon zijn 100% origineel. Een Tom Ford parfum voor dames of heren vind u goedkoop online bij ParfumCenter. Dat ziet u wel aan Neroli Portofino, net als aan de vele andere exclusieve merken die u in ons uitgebreide assortiment kunt vinden!

Veelgestelde vragen

Waarom Tom Ford parfum?

Alleen al wegens de veelzijdigheid die zijn oorsprong vindt bij zijn maker. Tom Ford is namelijk niet alleen modeontwerper en parfumeur maar ook nog eens een filmmaker! Daarom kun je ervan uitgaan dat al zijn luchtjes een heel eigen karakter hebben. Voor iedere gelegenheid is er wel een ideaal Tom Ford parfum verkrijgbaar!

Welk Tom Ford parfum is het populairst?

Wij nomineren Tom Ford Noir Extreme uit 2015, de opvolger van Tom Ford Noir Eau de Parfum dat in 2012 op de markt werd gebracht. Verleiding en mysterie gaan hand in hand dankzij de houtachtige en oriëntaalse geur die met amber doordrenkt is. Durf met Tom Ford Noir Extreme buitensporig te zijn en uit de band te springen. Dit is namelijk hét parfum voor de avontuurlijke en zelfverzekerde man!

Waar is Tom Ford parfum in de aanbieding?

Je kiest voor een aantrekkelijke prijs wanneer je op zoek gaat naar een Tom Ford parfum door deze bij ParfumCenter te bestellen. Hier zijn alle luchtjes en beautyproducten die je je maar kunt wensen voor een aantrekkelijke prijs beschikbaar. Verwen jezelf of iemand anders. Daarvoor verwijzen we je graag naar onze schitterende geschenkverpakkingen. Houd bovendien onze aanbiedingen pagina scherp in de gaten omdat je daar wellicht binnenkort jouw favoriete Tom Ford parfum nóg goedkoper aantreft!

Waarom Tom Ford parfum kopen bij ParfumCenter?

Alle Tom Ford parfums die je bij ons bestelt worden geleverd in de oorspronkelijke verpakking. En snel ook, want op een werkdag vóór 18:00 uur je bestelling plaatsen betekent dat je je pakketje de volgende dag al mag ontvangen! Zo kun jij je stijl vliegensvlug gaan perfectioneren. Heb je voor €75 of meer bij ons besteld? Dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Des te meer reden om de heerlijkste Tom Ford parfums te bestellen bij ParfumCenter!