Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Tom Ford parfum dames

Het exclusieve karakter van Tom Ford parfum dames ligt in de perfecte symbiose van schoonheid met de meest voortreffelijke geuren. Begonnen als architect heeft Tom Ford zich doorontwikkeld tot modekoning en meesterparfumeur. In zijn geuren herken je de hand van de bouwmeester. Elk Tom Ford parfum voor dames heeft verschillende lagen die haast onherkenbaar in elkaar overgaan. Kies voor tijdloze schoonheid met een vleugje sensualiteit en bestel uw Tom Ford parfum voor dames voordelig bij ParfumCenter.

Meer informatie
Tom Ford dames

22 artikel(en)

Tom Ford parfum dames Black Orchid

Licht en donker gaan een mystiek verbond aan met Tom Ford parfum dames Black Orchid. De fascinatie voor zwarte tulpen, rozen en orchideeën gaat al eeuwen terug. Het symboliseert de aantrekkingskracht van schoonheid en sensualiteit. Tom Ford parfum voor dames Black Orchid is uitgesproken sensueel en verkent de grenzen van de vrouwelijkheid. Weelderige bloemenaroma’s komen samen met de zoetheid van honing en een pittig accent van rum.

Tom Ford parfum dames Neroli Portofino

Het design van Tom Ford parfum dames Neroli Portofino roept de sfeer op van het oude Rome van weleer. De flacon rijst op als een klassieke zuil van een Romeinse tempel. Alle ingrediënten passen in de streek waar lang geleden de Westerse beschaving een hoogtepunt beleefde. U hoort en ruikt als het ware het sprankelende bruisen van een helder bergbeekje. De toevoeging van citrusgeuren, bergamot en mandarijn geeft Tom Ford parfum dames Neroli Portofino een verfrissende topnoot.

Tom Ford parfum dames kopen

Wilt u als vrouw met gevoel voor glitter en glamour Tom Ford parfum dames kopen? Maak dan kennis met onze uitgebreide collectie met verrassende creaties als Orchid Soleil, Jasmin Rouge of Ombre de Hyacinth. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook gemakkelijk een parfum dames van één van onze andere exclusieve merken. U bestelt bij ons veilig, snel en voordelig online als u besluit om bij ParfumCenter uw Tom Ford parfum voor dames te kopen!