Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Tom Ford Black Orchid

Zwartkleurige bloemen hebben een raadselachtige uitstraling. Tom Ford Black Orchid is een parfum dat speelt met deze geheimzinnigheid. De subtiel geselecteerde aroma’s bevatten een spoor van zwarte orchidee in combinatie met kruidige ingrediënten. Het strakke, stedelijke design van de flacon past perfect bij de vrouw van deze tijd. Tom Ford Black Orchid is een uitnodiging om de grenzen van de vrouwelijkheid te verkennen. Bij ParfumCenter bestelt u zowel de geur als de bijbehorende bodylotion voordelig online!

Meer informatie
Black Orchid

Tom Ford Black Orchid dames

Bij de introductie presenteerde Tom Ford Black Orchid voor dames als een sensueel luchtje. De weelderige bloemenextracten en exotische geuressences vormen een verleidelijke, vrouwelijke mix. Bij ParfumCenter vindt u ook diverse andere edities uit dezelfde serie zoals Tom Ford Orchid Soleil en Tom Ford Velvet Orchid. De orchidee is sinds mensenheugenis een symbool van jeugd en vruchtbaarheid. Dat maakt Tom Ford Black Orchid voor dames en de verschillende variaties hierop zo bijzonder.

Tom Ford Black Orchid parfum

De subtiele aroma’s van het Tom Ford Black Orchid eau de parfum spreken boekdelen. Deze geursensatie is gecreeërd voor zelfverzekerde dames die zich overal thuis voelen. Subtiele topnoten als jasmijn, amalfi citroen en mandarijn maken de weg vrij voor het hart waarin orchidee de hoofdrol speelt. De houtachtige noten in de basis geven Tom Ford Black Orchid een sensuele basis die ronduit onweerstaanbaar is! Wilt u ook andere creaties van het Tom Ford parfum voor dames ontdekken zoals Tom Ford Neroli Portofino en White Patchouli? Deze bestelt u eenvoudig online bij ParfumCenter!

Tom Ford Black Orchid eau de toilette

Zoekt u voor de afwisseling een lichtere variant van Tom Ford Black Orchid? De eau de toilette is net zo sensueel als de eau de parfum maar opent zachter met topnoten van ylang-ylang en tuberoos en bergamot. Deze editie is heel geschikt om overdag te dragen, dankzij een vleugje lichtzinnige zorgeloosheid. Wilt u niet alleen uzelf verwennen met de Tom Ford Black Orchid eau de toilette, maar ook uw partner een geurig geschenk geven? Bij ParfumCenter bestelt u even voordelig uw Tom Ford parfum voor heren als voor dames. Wij zorgen voor een snelle levering in de originele verpakking!