Burberry parfum

Als u zichzelf een stijl wilt aanmeten die nooit veroudert kiest u voor een Burberry parfum! Een uitgebreide collectie hiervan is beschikbaar bij ParfumCenter. Dit prestigieuze merk stamt al uit 1856 toen de 21-jarige leerling kleermaker Thomas Burberry zijn eigen kledingwinkel opende. Vanaf 1870 was het bedrijf voornamelijk gericht op buitenkleding. Na verloop van tijd werden de eerste parfums van dit merk geïntroduceerd. Een Burberry parfum staat voor klasse, sensualiteit en verleiding…

 

 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

15 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

15 artikel(en)

Burberry parfum dames

Om stijlvol voor de dag te komen vindt u bij ParfumCenter altijd een geschikt Burberry parfum dames. Deze zijn ideaal voor speciale gelegenheden maar ook voor dagelijks gebruik. Het elegante Burberry Touch for Women is hier een goed voorbeeld van. Het heeft een floraal hart dat gemengd is met fruitige boventonen. Hierdoor wordt de draagster gekenmerkt door een frisse uitstraling. Deze en vele andere Burberry parfum dames varianten schaft u voordelig aan bij ParfumCenter!

 

Burberry parfum body

Bent u op zoek naar een luxe luchtje? Dan is een Burberry parfum body iets voor u! Onder leiding van Christopher Bailey werd deze geur ontwikkeld tot een verleidelijk parfum voor vrouwen. De fruitige elementencombinatie met in het hart onder andere iris en sandelhout is het perfecte luchtje voor de moderne vrouw die weet wat ze wil. Het Burberry parfum body is in verschillende hoeveelheden bij ParfumCenter verkrijgbaar.

 

Burberry London parfum

Waan u in hartje Londen en voel de romantiek! De hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk lijkt helemaal niet zo ver weg met het Burberry London parfum. Breng het aan op uw huid en voel een sfeer van rust en zorgeloosheid die typisch is voor de kwaliteit van dit topmerk. Het Burberry London parfum is opgebouwd uit hoge kwaliteit bloemenextracten en bootst de kern na van de oude Britse stad waarnaar de geur vernoemd is!