Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Decleor Day Cream And Mask Rose Damascena 50ml Dagcreme & Masker

Decleor Day Cream And Mask Rose Damascena 50ml Dagcreme & Masker

Normale prijs: € 54,00

Speciale prijs: € 36,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 32%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Maskers&Serums, Antirimpelcreme
Huidtype Alle huidtypes, Gevoelige huid
Decleor Day Cream And Mask Rose Damascena 50ml Dagcreme & Masker

Day Cream and Mask - Rose Damascena, voorheen Decleor Harmonie Calm Organic Soothing Comfort Cream & Mask 2 in 1 50ml heeft een naamsverandering ondergaan en heeft een nieuw uiterlijk gekregen, maar is niet veranderd van ingrediënten en werking.

Het vernieuwde Day Cream and Mask uit de Rose Damascena lijn van Decleor, volledig biologisch gecertificeerde productlijn voor de gevoelige huid.
De meest krachtige essentiële olie van de Damascus Roos is verwerkt in deze Creme & Masker, om de gevoelige huid te kalmeren en te verzachten. De verzachtende 2 in 1 crème en masker is dankzij zijn werking tegen trekkerigheid en roodheid, het ideale product voor de gevoelige huid. Het product is van 99% natuurlijke oorsprong en is biologisch gecertificeerd. Een professionele concentratie van essentiële en botanische oliën. Door het product wordt de huid gekalmeerd, en voelt comfortabel aan. Daarnaast vermindert dit product het gevoel van strakheid en roodheid.
Dit masker met frisse en zachte textuur is geïnspireerd op de expertise van professionals en wordt op een uiterst zintuiglijke manier met een kwast aangebracht. Het hydrateert en verzacht de huid. Zonder parabenen. Zonder minerale olie. Zonder kleurstof. Zonder alcohol.

Meer informatie