Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Guerlain Abeille Royale Anti-Aging Rich Day Cream 50ml Dagcrème

Guerlain Abeille Royale Anti-Aging Rich Day Cream 50ml Dagcrème

Normale prijs: € 138,59

Speciale prijs: € 94,95

  • In voorraad

  • U bespaart 31%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Dagcreme
Huidtype Droge huid, Gevoelige huid
Guerlain Abeille Royale Anti-Aging Rich Day Cream 50ml Dagcrème

De Abeille Royale Rich Day Cream van Guerlain heeft een rijke en fijne balsemtextuur die moeiteloos in de huid smelt en essentiële voedingsstoffen levert zonder een vettig laagje achter te laten. De luxueuze formule bevat verschillende uitgelezen honingsoorten, waaronder honing van het Franse eiland Ouessant, en combineert BlackBee Repair Technology met een vitamine C-depot om de stevigheid van de huid te verbeteren, fijne lijntjes en rimpels te verminderen en de teint een fantastische uitstraling te geven - dag na dag.
De rijke Abeille Royale Dagcrème is geschikt voor alle huidtypes, vooral voor de droge en/of gevoelige huid. Guerlain heeft de verpakking van het product bijzonder milieuvriendelijk ontworpen en zet zich in voor meer duurzaamheid - in naam van de schoonheid.

's Ochtends na de Youth Watery Oil en/of het Double R Renew & Repair Serum aanbrengen op het midden van het gezicht, naar buiten toe werkend. Gebruik vervolgens de volgende toepassingstechniek:
1. Verstevigen: maak met de vingertoppen licht deppende bewegingen langs de contouren van uw gezicht. Herhaal vanaf 2 cm hoger en ga in de richting van uw haarlijn.
2. Egaliseren: tik lichtjes met uw vingertoppen over uw gezicht, let vooral op de gebieden die het meest vatbaar zijn voor rimpels.
Voor een nog mooiere huid kunt u de stappen van de Guerlain Spa facialists volgen.
Meer informatie