Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Benefit Eyeliner

Accentueer je ogen met een Benefit eyeliner, combineer dit met een stralende lach en je ziet er fantastisch uit! Met innovatieve formules, verfijnde ingrediënten en unieke verpakkingen voegt Benefit meer dan alleen schoonheid toe aan je dagelijkse make-up routine. Waar wacht je nog op schoonheid? Ga je voor subtiele lijnen of wil je juist een dramatische look? Het kan allemaal, je ogen komen goed uit de verf met een Benefit eyeliner!

Meer informatie

Zo breng je een Benefit eyeliner aan

Om strakke lijnen te krijgen is een vloeibare eyeliner het beste om te gebruiken. Hiermee zet je ze een stuk makkelijker dan met een oogpotlood. De Benefit Roller Liner is een populaire vloeibare eyeliner die scherpe lijnen maakt. Dit komt door de nauwkeurige viltpunt die superglad aanbrengt, net als een roller.

Om de contouren te bepalen stempel je voorzichtig met de punt van je eyeliner langs je wimperlijn. Vervolgens kun je de lijntjes met elkaar verbinden. Zorg ervoor dat je rustig en beheerst te werk gaat, hiermee behaal je uiteindelijk het strakste resultaat.

Een Benefit eyeliner koop je online bij ParfumCenter.nl

Bij ParfumCenter.nl hebben we een ruim aanbod aan Benefit make-up, een eyeliner mag hierin natuurlijk niet ontbreken. Het Amerikaanse merk gelooft dat lachen de beste cosmetica is, hiermee zie je er eigenlijk altijd goed uit. Maar een beetje extra hulp kan nooit kwaad. Met een Benefit bronzer krijg je net even die zomerse gloed die de winterse zon niet kan geven, en hun eyeliner laat je ogen eruit springen!